Novinky
A teď se vsadíme kolik se jich v % prodá ... když od 1. ledna skončí víceméně veškerá zvýhodnění PHEV. A už si nebudou moci hrát na nízké CO2 😄
Tak obecně plug-in hybridy jsou slepá ulička, prostě kočkopes. Od každého něco umí něco a ani jedno pořádně... Cenově nezajímavé, servisně náročné, jízdě negativně ovlivněné hmotností baterky....Dle mého nikdo se zdravým rozumem si PHEV za peníze zdůrazňuji z vlastní kapsy nekoupí (nemluvím o firemních zákaznících). Ale samozřejmě je to jen názor a až trh v následujících letech ukáže, jestli se mýlím nebo až tak moc ne..
@Robert Hlavatý : no vzhledem k tomu že od 1/1/2026 se mění metoda zjišťování CO2 pro PHEV a čísla vyskočí zhruba na dvojnásobek, ztratí PHEV v EU smysl. Od 1/1/2027 pak poskočí "naměřené" CO2 u PHEV na trojnásobek. Vůbec Ford nechápu. Proč investuje tolik peněz do mrtvého koně.
@Robert Hlavatý U ktereho doktora se mam hlasit, kdyz jsem si za vlastni penize koupil PHEV a jezdim s nim uz nejakych sedm let? A jsem s nim porad spokojeny?
Mas pravdu, ten servis je extra narocny. Zrovna jsem prosel dalsi STK s celkovym poctem problemu "0" a krome vymeny provoznich kapalin a filtru se s tim autem nikcy nic nedelalo.
Mas pravdu, ten servis je extra narocny. Zrovna jsem prosel dalsi STK s celkovym poctem problemu "0" a krome vymeny provoznich kapalin a filtru se s tim autem nikcy nic nedelalo.
@JirkaVejrazka To je takový mentální odpor lidí s menší úrovní chápání.
@JirkaVejrazka dej mi prosím pak adresu toho doktora až ji budeš mít, jdu hned po tobě. Taky mám PHEV, ve své vlastní firmě a taky jsem spokojený.
Jestli bych do toho šel dnes znovu nevím, ceny PHEV se mi zdá šly hodně nahoru a ceny EV dolů, takže bych musel dělat novou kalkulaci. Když jsem kupoval svého Supa tak byl levnější než podobně silná nafta, tak nebylo vůbec o čem. A jsem fakt absolutně spokojený.
Jestli bych do toho šel dnes znovu nevím, ceny PHEV se mi zdá šly hodně nahoru a ceny EV dolů, takže bych musel dělat novou kalkulaci. Když jsem kupoval svého Supa tak byl levnější než podobně silná nafta, tak nebylo vůbec o čem. A jsem fakt absolutně spokojený.
@Mr.Murphy Jasne, dnes bych take kupoval misto toho EV, protoze to uz plni ulohu druheho auta v rodine a tam by pro nase potreby bez diskuse bylo EV lepsi volbou.
Ale tenkrat to byla idealni volba, protoze to bylo jedine auto v rodine a nabidka EV byla TM3 nebo Leaf (a mozna jeste Kona) - ani jedno z toho se mi nelibilo.
Ale tenkrat to byla idealni volba, protoze to bylo jedine auto v rodine a nabidka EV byla TM3 nebo Leaf (a mozna jeste Kona) - ani jedno z toho se mi nelibilo.
Ideální pro lidi, kteří s nějakého důvodu těmito auty jezdí po městě.... Když už to musí být, tak aspoň tak nesmrdí....
Mhm, reálně 40 km - pro městského člověka každodenní porce naprosto v pohodě a netrápím spalovací motor, kterému se krátké jízdy nelíbí. Tedy když pomineme pick-up pro městského člověka. Na moje pojížďky by to stačilo a taky je to šance jak koupit benzín, které jinak v pick-upech na našem trhu nejsou.
Uvedená spotřeba je tabulková nebo jste s tím tak jezdili? Kdyby to jezdilo v hybridnim režimu s vybitou baterkou okolo 7l tak by to bylo super, ale uplně tomu nevěřim, protože za tak málo to snad nejezdí ani v základní naftě?
Jinak jako mě se aktuální Ranger líbí, tady na rozdíl od jiných PHEV neutrpěla moc užitná hodnota, tak na cukačky po městě nebo v kolonách asi dobrý a mimo město by to mělo být výkonu dost. Takže asi záleží na reálné spotřebě při vybité baterce, protože jestli bude realita v normální zátěži 10+ tak je to celkem k ničemu a nemá to vyjma emisí v koloně žádnou přidanou hodnotu proti základní naftě. Počkám si na reálný test.
Jinak jako mě se aktuální Ranger líbí, tady na rozdíl od jiných PHEV neutrpěla moc užitná hodnota, tak na cukačky po městě nebo v kolonách asi dobrý a mimo město by to mělo být výkonu dost. Takže asi záleží na reálné spotřebě při vybité baterce, protože jestli bude realita v normální zátěži 10+ tak je to celkem k ničemu a nemá to vyjma emisí v koloně žádnou přidanou hodnotu proti základní naftě. Počkám si na reálný test.
A moc nerozumim tomu, proc jsou vsichni uneseni z rezimu Charge. Pokud se clovek nepohybuje v okoli nejakeho mesta, kde musi jet povinne ciste na elektrinu a kde by za pomoci tohoto rezimu mohl "nouzove dobit baterku", nema ten rezim zadne realne vyuziti. Neexistuje jediny rozumny duvod, proc ho pouzivat, je to z hlediska efektivity nejhorsi zpusob, jak v aute spalit palivo. A ne, neni to "prekvapive efektivni".
Ale jinak samozrejme palec nahoru Fordu za to, ze to s takovymto autem zkusi na trhu.
Čím víc elektriky, tím větší prodělky ale ať to klidně ještě zkouší dál až do krachu o odchodu z Evropy.
Kombinovaná spotřeba s prázdnou baterkou 6,2-6,4 by byl zázrak, samozřejmě jde o to jaká ta kombinace je. Superb iV s prázdnou baterkou dá okresky za 5.... dálnici za 7 (konstant 130).... těžko čekat že pick-up udělá to samé, to je vyloučeno.