Testy
Moc bych chtěl vidět člověka, který si tohle dobrovolně koupí.
Takže další čínský šrot, co neumí jezdit. Fakt nevím, co by mě mohlo přinutit něco takového koupit.
50.000 eur za polofunkcny cinsky srot? Hanba by ma fackovala .....
Zamysli sa niekto vobec nad tou cenou a spojenim s vydobytkom komunistickej cinskej strany?
Tiguan stal nedavno 30.000 eur.
Zamysli sa niekto vobec nad tou cenou a spojenim s vydobytkom komunistickej cinskej strany?
Tiguan stal nedavno 30.000 eur.
@Jon Bon Novy Ty si z toho údajného komunizmu furt nejaký rozhodený...
@traveldrive “údajného”?, Tady někdo ve velkém papá delulu kašičku. Tak aby Vám z toho jednou nebylo opravdu zle. Ano, v Číně vládne totalitní komunistická strana se vším co k tomu patří.
@MihiCZ Však ani nevieš, čo melieš. Skús trochu schladnúť a začať myslieť. Čína je od ideálov komunizmu už veľmi veľmi ďaleko. Ba čo viac, darí sa jej lepši ako našej úžasnej demokratickej pokrokovej Európe. Asi je niekde v matrixe chyba, že...
Ale bude. To vystřízlivění přijde při následném prodeji 😁
Na svátek demokracie prezentovat čínský vůz, hanba by mě fackovala.
@MihiCZ Vieš, čo je to demokracia? Sviatok leda tak in memoriam.
@traveldrive Na Slovensku to k tomu bohužel spěje. Když budete moudře volit, tak máte ještě šanci.
Moc dobře vím co je demokracie, bohužel dnes si ji mnoho lidí zaměňuje s anarchií a pak brečí, že nemají 100% svobodu.
Ale také jsem zažil pár let komunismu a tam svoboda neexistovala. Lidé s nízkými ambicemi to samozřejmě nevnímali tolik, jako ti co chtěli něco dokázat.
Moc dobře vím co je demokracie, bohužel dnes si ji mnoho lidí zaměňuje s anarchií a pak brečí, že nemají 100% svobodu.
Ale také jsem zažil pár let komunismu a tam svoboda neexistovala. Lidé s nízkými ambicemi to samozřejmě nevnímali tolik, jako ti co chtěli něco dokázat.
@MihiCZ Tak schválne, je v ČR demokracia? Alebo niekedy bola?
Elektrina + 7 litrov, made in China a cena 1,2 mil.+. Pofidérna výbava s obmedzeniami, takže "luxus" vskutku čínsky. Jazdné vlastnosti priemer (v článku popísané jednou vetou), komfort podpriemer.
Proste predražený čínsky šmejd. 2,2 tony odpadu s kolesami.
Proste predražený čínsky šmejd. 2,2 tony odpadu s kolesami.
vůz je skutečně pěkný, a to jak zvenku, tak i zevnitř.
Rád bych se jen podělil o svůj pohled; za tuto cenu bych osobně zvolil spíše čistý elektromobil než plug-in hybrid.
Je to jen můj skromný názor ❤️
Kamaráde, mám to úplně stejně. V roce 2020 jsem si pořídil VW Passat Variant GTE za 980 tisíc, i když původní cena byla zhruba 1,345 milionu - sleva 365 tisíc vznikla díky různým akcím, firemním podmínkám a dalším bonusům.
Dnes bych ale volil jednoznačně elektro. A upřímně, za ceny, za které se teď nabízejí tyto a podobné PHEV, už člověk bez problémů pořídí TMY LR.
Ano, příteli, chápu tě. Mnozí tehdy váhali a báli se čistě elektrického přechodu, a proto si pojistili cestu plug-in hybridem. To je naprosto pochopitelné 👍