Testy
Elektrina + 7 litrov, made in China a cena 1,2 mil.+. Pofidérna výbava s obmedzeniami, takže "luxus" vskutku čínsky. Jazdné vlastnosti priemer (v článku popísané jednou vetou), komfort podpriemer.
Proste predražený čínsky šmejd. 2,2 tony odpadu s kolesami.
Proste predražený čínsky šmejd. 2,2 tony odpadu s kolesami.
50.000 eur za polofunkcny cinsky srot? Hanba by ma fackovala .....
Zamysli sa niekto vobec nad tou cenou a spojenim s vydobytkom komunistickej cinskej strany?
Tiguan stal nedavno 30.000 eur.
Zamysli sa niekto vobec nad tou cenou a spojenim s vydobytkom komunistickej cinskej strany?
Tiguan stal nedavno 30.000 eur.
Takže další čínský šrot, co neumí jezdit. Fakt nevím, co by mě mohlo přinutit něco takového koupit.
@Horký Rom
Kamaráde, mám to úplně stejně. V roce 2020 jsem si pořídil VW Passat Variant GTE za 980 tisíc, i když původní cena byla zhruba 1,345 milionu - sleva 365 tisíc vznikla díky různým akcím, firemním podmínkám a dalším bonusům.
Dnes bych ale volil jednoznačně elektro. A upřímně, za ceny, za které se teď nabízejí tyto a podobné PHEV, už člověk bez problémů pořídí TMY LR.
Kamaráde, mám to úplně stejně. V roce 2020 jsem si pořídil VW Passat Variant GTE za 980 tisíc, i když původní cena byla zhruba 1,345 milionu - sleva 365 tisíc vznikla díky různým akcím, firemním podmínkám a dalším bonusům.
Dnes bych ale volil jednoznačně elektro. A upřímně, za ceny, za které se teď nabízejí tyto a podobné PHEV, už člověk bez problémů pořídí TMY LR.
@Jean Reno
Ano, příteli, chápu tě. Mnozí tehdy váhali a báli se čistě elektrického přechodu, a proto si pojistili cestu plug-in hybridem. To je naprosto pochopitelné 👍
Ano, příteli, chápu tě. Mnozí tehdy váhali a báli se čistě elektrického přechodu, a proto si pojistili cestu plug-in hybridem. To je naprosto pochopitelné 👍
@MihiCZ Dobře jste to popsal, svoboda není anarchie, i člověk s nízkými ambicemi vnímal nesvobodu v komunismu, pokud měl nějaké svědomí, to totiž prvotně není o materiálnu.
@traveldrive Však v Číně se spojuje to nejhorší z komunismu a kapitalismu 19. století. Komunismus je tam skutečnost.
@traveldrive “údajného”?, Tady někdo ve velkém papá delulu kašičku. Tak aby Vám z toho jednou nebylo opravdu zle. Ano, v Číně vládne totalitní komunistická strana se vším co k tomu patří.
@traveldrive Na Slovensku to k tomu bohužel spěje. Když budete moudře volit, tak máte ještě šanci.
Moc dobře vím co je demokracie, bohužel dnes si ji mnoho lidí zaměňuje s anarchií a pak brečí, že nemají 100% svobodu.
Ale také jsem zažil pár let komunismu a tam svoboda neexistovala. Lidé s nízkými ambicemi to samozřejmě nevnímali tolik, jako ti co chtěli něco dokázat.
Moc dobře vím co je demokracie, bohužel dnes si ji mnoho lidí zaměňuje s anarchií a pak brečí, že nemají 100% svobodu.
Ale také jsem zažil pár let komunismu a tam svoboda neexistovala. Lidé s nízkými ambicemi to samozřejmě nevnímali tolik, jako ti co chtěli něco dokázat.
@MihiCZ Však ani nevieš, čo melieš. Skús trochu schladnúť a začať myslieť. Čína je od ideálov komunizmu už veľmi veľmi ďaleko. Ba čo viac, darí sa jej lepši ako našej úžasnej demokratickej pokrokovej Európe. Asi je niekde v matrixe chyba, že...
vůz je skutečně pěkný, a to jak zvenku, tak i zevnitř.
Rád bych se jen podělil o svůj pohled; za tuto cenu bych osobně zvolil spíše čistý elektromobil než plug-in hybrid.
Je to jen můj skromný názor ❤️