Novinky
A co ta obrovská páka u automatu? Není lepší jen nějaký malý přepínač? Vždyť to tam zavazí.
@On Bike
Není, ten malý bazmek se velice často poškodí, zlomí nebo přestane fungovat – páka je páka.
I když tady to bude asi tím, že je to původem a primárně z USA.
Není, ten malý bazmek se velice často poškodí, zlomí nebo přestane fungovat – páka je páka.
I když tady to bude asi tím, že je to původem a primárně z USA.
Megasvetla neskutocne ... pripomina mi to pezotacke megasvetla spred 20 rokov... pritom dnes uz frcia male sikovne kukadla a nie takyto rozteceny maglajz cez pol xichtu vacsi ako cela maska.... auto na pohlad siroke placate... proporcne hodne divne... a cena od 21 babiek t
.. tu tiez nie je dovod jasat.... ceed sa dal kupit v slusnom zaklade aj pod 20... zakaznik zase raz "vyhral" no jo... zazrak ze to nema baterku lebo uz na pohlad to cudo vyzera ako ev spotrebic... zlaty ceed... este som zvedavy ako dopadne sesterska i30tka ... snad ju postihne o kusok lepsi osud... ceed bude chybat co uz ... ale zase ktovie... mozno teraz stupne predaj scaly alebo inych kuskov C segmentu prave na ukor podivnej K4 ( a nema ani kombik ... pritom polovica ceedov je v kombiku... bez sance )
.. tu tiez nie je dovod jasat.... ceed sa dal kupit v slusnom zaklade aj pod 20... zakaznik zase raz "vyhral" no jo... zazrak ze to nema baterku lebo uz na pohlad to cudo vyzera ako ev spotrebic... zlaty ceed... este som zvedavy ako dopadne sesterska i30tka ... snad ju postihne o kusok lepsi osud... ceed bude chybat co uz ... ale zase ktovie... mozno teraz stupne predaj scaly alebo inych kuskov C segmentu prave na ukor podivnej K4 ( a nema ani kombik ... pritom polovica ceedov je v kombiku... bez sance )
@3_diamanty
Jako, že by stoupl prodej Škodovek jako Scala nebo Ovce, která je ve stejné třídě? No možná, jedině proto, že nebude mít KIA (až nebude Ceed) nějaký kombík s normálním motorem, a nejen litr v tříhrnku nebo max 1.5 110kW jako Scala...
Jako, že by stoupl prodej Škodovek jako Scala nebo Ovce, která je ve stejné třídě? No možná, jedině proto, že nebude mít KIA (až nebude Ceed) nějaký kombík s normálním motorem, a nejen litr v tříhrnku nebo max 1.5 110kW jako Scala...
@3_diamanty Mne sa "páči", ako tie svetlá dali do toho najeXponovanejšieho priestoru, kde sa najskôr pri nejakom ťukanci rozbijú. Niečo ako Citroeny (C4, C5X...) pred faceliftom.
@traveldrive
Tak sorry jako, ale ten Citronek to má podstatně hezčí a podstatně méně na ráně 😁
Tak sorry jako, ale ten Citronek to má podstatně hezčí a podstatně méně na ráně 😁
@Jiří Kalabza C4 som mal. Či to bolo krajšie, neviem, ale na rane to bolo rovnako. Stačil malý ťukanec do nárazníka a svetlo bolo v hajzli. Po facelifte je to lepšie.
@traveldrive
Jakou C4?
V každém případě posunutí světel zcela do rohu, nebo do blatníku je poněkud divný nešvar...
Jakou C4?
V každém případě posunutí světel zcela do rohu, nebo do blatníku je poněkud divný nešvar...
@Jiří Kalabza
www.autotest.sk/…/09/IMG_4541.jpg
www.autotest.sk/…/09/IMG_4541.jpg
niekde som videl ako doširoka sa dajú otvoriť zadné dvere- paráda ! A tiež ako strašne neprakticky sú tvarované.
Dizajn páči / nepáči je vec vkusu, ale kus plechu bezdôvodne brániaci otvoreniu zadných dverí je dizajnérska sprostosť (najmä ak sa pýšim priestorom pre zadných pasažierov)...podobný tvar mali dvere napríklad na i40...
Dizajn páči / nepáči je vec vkusu, ale kus plechu bezdôvodne brániaci otvoreniu zadných dverí je dizajnérska sprostosť (najmä ak sa pýšim priestorom pre zadných pasažierov)...podobný tvar mali dvere napríklad na i40...
@argejev Pravda. Nerozumiem, ako môžu na novom modeli spraviť taký kopanec, len kvôli linke dverí. Pochybný dizajnový prvok dostal prednosť pred praktickým riešením. Z toho vidno, že záleží len na "kráse", hlavne predať, na užívateľovi až tak nezáleží...
@traveldrive Keď sme z K4 vystupovali po testovacej jazde, tak kamarát vzadu ako otváral dvere, tak buchol trochu o auto vedľa. Keď som videl, že za kľučkou v stĺpiku dole pokračuje ešte dobrých 20 cm plechu, tak ani sa mu nečudujem, že sa mu také stalo.
Jestli jsem něco na kie oceňoval, tak to byl evropě uzpůsobený design modelů zde prodávaných (na rozdíl od hyundaie). Toto ať si strší za klobouk, je to ošklivé. A nejošklivější je kia EV4 to je nebetyčný omyl.
Prý to jezdí božsky, narozdíl od těch čínských šuntů, za mě je to docela fajn auto. A design? Chce to vidět naživo.
Tak ceed byl o 100-150k levnější, tak zase nic a to ještě není kombík. Design ujde, ale ta cena to pohřbila. Bye.
Tím, že ten čtyřválec nenabídnou i s manuálem úplně zbytečně ztratí spoustu zákazníků. Scalu lze získat s motorem 1.5 TSI/110 kW bez hnusné hybridizace, s manuálem a dokonce s ručkou! 🙂👍 Této nabídce se v C segmentu nic nevyrovná! 🙂
@Arese ...za me by to bylo akceptovatelne, pokud to zlevni vyrobu a cenu noveho vozu, proc ne. Levnejsi vyrabet jeden typ prevodovky nez dva. Ale ta cena tomu stejnak neodpovida (K4 je mnohem drazsi nez Ceed, kde byl i sirsi vyber). Takze ano, odrbavka zakaznika.
Stávající Ceed SW se mi opravdu líbí a rád ho řídím. 1.5, automat . Tahle K4, Hmm, asi půjdu raději do oktavky nebo Toleda, případně do Corolly nebo Astry. K4 je na mě moc futuristická
Jen ze zvědavosti. Vidím, že se některým kolegům diskutujícím stýská po manuálních převodovkách. Budu moc rád, když mi někdo vysvětlí tento požadavek u běžného auta (nemluvím o sportovních vozech). Osobně nevidím, kromě snad menší ceny ( a možná levnějšího servisu?) vůbec žádné výhody, jen nevýhody a ztrátu pohodlí, koncentrace, plynulosti jízdy a možnosti lépe se soustředit na provoz kolem... Díky předem.
@Robert Hlavatý Čo je dobrého na cigaretách. Smrdia, škodia, sú drahé. A predsa z nich mnohí ťahajú ako o život.
Voči nim túto požiadavku chápem, mnoho ľudí baví jazdiť a baví radiť rýchlosti ako to uznajú za vhodné, a nie ako sa rozhodne počítač. Tretí pedál plus šaltpáka majú svoje čaro.
Voči nim túto požiadavku chápem, mnoho ľudí baví jazdiť a baví radiť rýchlosti ako to uznajú za vhodné, a nie ako sa rozhodne počítač. Tretí pedál plus šaltpáka majú svoje čaro.
@Robert Hlavatý
Máme tři dcery, ta nejstarší jedině automat ta prostřední jedině manuál (v pátek převzali zakoupenou Ceed SW) a té nejmladší to je úplně jedno… Za sebe automat asi jen do města tam má velký smysl, ale jak jsem zde psal již dříve není automat jako automat a není motor jako motor… Podle mne má manuál, normální ručka pořád co nabídnout, zvláště když chcete řídit a nejen jezdit…
Máme tři dcery, ta nejstarší jedině automat ta prostřední jedině manuál (v pátek převzali zakoupenou Ceed SW) a té nejmladší to je úplně jedno… Za sebe automat asi jen do města tam má velký smysl, ale jak jsem zde psal již dříve není automat jako automat a není motor jako motor… Podle mne má manuál, normální ručka pořád co nabídnout, zvláště když chcete řídit a nejen jezdit…
@Robert Hlavatý
Nižší cena, nižší spotřeba (pokud neřídí nějaký hotentot jako je Man ký), levnější servis, možnost startovat roztlačením/rozjezdem z kopce při vybité baterce.
A pro nás, co rádi řídíme, úsměv na tváři při jízdě.
Nižší cena, nižší spotřeba (pokud neřídí nějaký hotentot jako je Man ký), levnější servis, možnost startovat roztlačením/rozjezdem z kopce při vybité baterce.
A pro nás, co rádi řídíme, úsměv na tváři při jízdě.
@Robert Hlavatý automat: nižší cena při nákupu, specifická náročnost servisu, drahý servis, drahé časté opravy, specifické zacházení, obtížnější Chiptuning, SW nikdy neví jak chci řadit, ..... Atd. Mel jsem hydromenice od Oplu a DSG od škody.
Manuál při normálním zacházení přežije auto.
Za mne je to lenost řidiče.
Manuál při normálním zacházení přežije auto.
Za mne je to lenost řidiče.
@Robert Hlavatý
ztrátu pohodlí - žádná neni, koncentrace - s manuálem plná, plynulosti jízdy - stejné jako manuál a možnosti lépe se soustředit na provoz kolem.
Poslední oprava dsg na Passat 2021 byla v cca 80 000km za cca 40 000. Mechatronika .
ztrátu pohodlí - žádná neni, koncentrace - s manuálem plná, plynulosti jízdy - stejné jako manuál a možnosti lépe se soustředit na provoz kolem.
Poslední oprava dsg na Passat 2021 byla v cca 80 000km za cca 40 000. Mechatronika .
@Pepa_007 tak kdyz ma někdo robotizovanou nekvalitní prevodovku, je jasné ze oprava mechatronika přijde dřív nebo později. To je tim, ze automat všichni pokládají za DSG, a to neni skutečný automat, ale robot s dvěma spojkami
@Robert Hlavatý Naprosto zbytečné se zde na takové věci ptát, tady jsou všichni profi závodníci 😉
@Miorolo
Nebo rejpalové, co se chtějí jen vozit a u jízdy nepřemýšlet, a hlavně je ta jízda vlastně nebaví.
A ano jsou tu i staré konzervy co například vědí, že když auto zapadne a má automat je podstatně horší se z toho dostat, až na ty staré automaty. Třebas v dnešní Škodovce to ani nesmíte vlastně zkoušet.
Nebo rejpalové, co se chtějí jen vozit a u jízdy nepřemýšlet, a hlavně je ta jízda vlastně nebaví.
A ano jsou tu i staré konzervy co například vědí, že když auto zapadne a má automat je podstatně horší se z toho dostat, až na ty staré automaty. Třebas v dnešní Škodovce to ani nesmíte vlastně zkoušet.
@Jiří Kalabza Jj, to jsou takové ty typy: "Dobře už bylo!" 😉
Jako neříkám, že se to nemůže stát, ale za 20 let jsem nemusel auto startovat rozjezdem z kopce ani jednou. Osobně bych takto nezkoušel nakopnout ani auto s manuálem, máme asistenční služby 🙄
Co se týče řazení, tak pod volantem je sekvenční řazení, které umožňuje i manuální řazení.
Díky automatu mám obě ruce na volantu i během manuálního řazení.
Navíc, v drtivé většině vrcholových závodů se řadí sekvenčně - formule, ralley, NASCAR,...
Ale tady Arese potřebuje na okrsky manuál, ať má auto plně pod kontrolou při té zběsilé osmdesátce 😜
Jako neříkám, že se to nemůže stát, ale za 20 let jsem nemusel auto startovat rozjezdem z kopce ani jednou. Osobně bych takto nezkoušel nakopnout ani auto s manuálem, máme asistenční služby 🙄
Co se týče řazení, tak pod volantem je sekvenční řazení, které umožňuje i manuální řazení.
Díky automatu mám obě ruce na volantu i během manuálního řazení.
Navíc, v drtivé většině vrcholových závodů se řadí sekvenčně - formule, ralley, NASCAR,...
Ale tady Arese potřebuje na okrsky manuál, ať má auto plně pod kontrolou při té zběsilé osmdesátce 😜
@Miorolo
Já reagoval hlavně na tu chuť manuálu a ovládání vozu.
To máte jak s moderní elektronikou a vším dalším, za sebe upřednostňuji manuál a klasickou ručku, ale mám i auto s ele ručkou automat v autě v práci do města super…
To větší soustředění s automatem a pádlama je nesmysl, je to totiž o tom, že to máte jednodušší, a naopak u toho jednoduššího polevujete v ostražitosti to je mnohokráte dokázáno.
Pochopitelně pokud jste generace či člověk co u manuálu neustále kouká na to co řadí je to problém...
Závody bych do toho netahal to je dané dobou a soustředěním na jiné úrovni. Automat je daný dobou a tím, že je to pro výrobce jednodušší a následně to vnutit masám také. Je to stejné jako nesmysl SUV, nikdo to nechtěl, když se omezila výroba MPV a velkých kombi tak se lidem vnutil nabídkou/trhem pocit, že chtějí SUV, že to není lepší řešení už se, ale moc neřeší.
K těm okrskám, no s automatem si je neužiju určitě lépe a když chci řídit a užít si to je manuál lepší a znovu není automat jako automat. A ano pádla nemám rád 😄
Já reagoval hlavně na tu chuť manuálu a ovládání vozu.
To máte jak s moderní elektronikou a vším dalším, za sebe upřednostňuji manuál a klasickou ručku, ale mám i auto s ele ručkou automat v autě v práci do města super…
To větší soustředění s automatem a pádlama je nesmysl, je to totiž o tom, že to máte jednodušší, a naopak u toho jednoduššího polevujete v ostražitosti to je mnohokráte dokázáno.
Pochopitelně pokud jste generace či člověk co u manuálu neustále kouká na to co řadí je to problém...
Závody bych do toho netahal to je dané dobou a soustředěním na jiné úrovni. Automat je daný dobou a tím, že je to pro výrobce jednodušší a následně to vnutit masám také. Je to stejné jako nesmysl SUV, nikdo to nechtěl, když se omezila výroba MPV a velkých kombi tak se lidem vnutil nabídkou/trhem pocit, že chtějí SUV, že to není lepší řešení už se, ale moc neřeší.
K těm okrskám, no s automatem si je neužiju určitě lépe a když chci řídit a užít si to je manuál lepší a znovu není automat jako automat. A ano pádla nemám rád 😄
@Robert Hlavatý Ja som si v mojom okolí všimol, že automat často zatracujú tí, čo s ním ani nikdy nejazdili. Oni sa ho v zásade často boja a poznám takých, čo vždy trvali, aby ich firemné auto bolo s manuálom keď mali možnosť si zvoliť. Potom o túto možnosť prišli a do manuálu by sa už nevrátili. 😊
@Robert Hlavatý Nemám problém jezdit s automatem, občas je to i dobrý. Ale pokud napíšete "jen nevýhody a ztrátu pohodlí, koncentrace, plynulosti jízdy a možnosti lépe se soustředit na provoz kolem" tak dejte papíry do depozitu, protože jste s prominutím obrovský lepmt za volantem. S manuálem dokonce musím být koncentrovanější, protože je potřeba "MANUÁLNĚ" reagovat. V automatu super, nic neřeším, ale sedím tam jak bača na pařezu a nejradši bych si pustil nudou film.
V koloně, která vyloženě nejede, musí se střídat N a 1 je ale automat rozhodně k nezaplacení. Všude jinde je to jedno. Na dálku tuplem, protože na dálnici se stejně moc neřadí.
V koloně, která vyloženě nejede, musí se střídat N a 1 je ale automat rozhodně k nezaplacení. Všude jinde je to jedno. Na dálku tuplem, protože na dálnici se stejně moc neřadí.
asi to nebude zle auto, parametre OK ( aj ked 4hrncek k manualu by si zaujemcov nasiel) , ale mne sa z vonka nepaci 😒 .
beriem ze tisic ludi tisic chuti, ked sa niekomu paci nech si ho kupi. prahem vela km bez nehody. 😄
beriem ze tisic ludi tisic chuti, ked sa niekomu paci nech si ho kupi. prahem vela km bez nehody. 😄
Pane Rychtero vy píšete že K4 dorazilo do Česka mohl byste být konkrétní kde je toto vozidlo k vidění? Určitě jste si to jako novinář ověřoval abyste nešířil nepravdu.
Mě osobně se K4 líbí, je prostě jiná a asi je potřeba desing trochu strávit ale za mě je originální, dynamický. Základní motor s manuálem je pro mě dostačující a určitě se půjdu na auto podívat osobně. Koukal jsem na slovenské testy a tam to auto chválí jak jízdně tak uživatelsky.
Pane Rychtero vy píšete že K4 dorazila i k nám. Mohl byste být konkrétní kam dorazila a kde je možné jí vidět? Určitě jste si to jako novinář prověřoval abyste nešířil nepravdu.
To auto vůbec nevyhovuje evropskému vkusu, je prostě divné. A vrcholem designérské hlouposti je umístění světlometů a zadních svítilen do nejzranitelnějších míst nárazníků! 😧👎
To už si země děláte srandu. I když převezmete ceníkovou tabulku i s výkony tak jste líní si překontrolovat text v článku a píšete úplně jiné technické parametry. Jasný důkaz, že články nepíšete, ale jen je přejímáte odjinud.
Vzhled se světlomety na bocích se mi nelíbí, ale ještě horší bylo zjištění, že k4 pro Evropu se nebude vyrábět na Slovensku, ale v Mexiku, Pesqueria, Nuevo León 😞
Divný asijský design. Proti Ceedu krok zpět. Cena šílená 🫣 Ceed Spin 1.0 jsme koupili před 3 lety za 289000 Kč ‼️
Dočkáme se 2,0 T-GD? Nebo budeme končit na nudných 132kw v automatu?
čalounění sedadel umělou kůží..... 🤮 V nejdražší verzi umělá kůže? To snad ne......!
Není to ošklivé...
Tak to mi prosím napište, co je podle vás v dané kategorii ne-hnusné = tedy podle vás pěkné...
Začnu Šáda to byl vtip? Ne vážně Škoda má design ať neurazí a není nijak výrazná až na tu nevzhlednou „hubu“ masku. Snad jen NEW Elroq už je/bude jinak, s tou identickou maskou mi přijde proporcionálně nejlepší Fabka, ale zase ty její ceny…
Ceed totéž, lepší než Hnújdaj, ale takové divně smrsklé.
Golf jo to asi jo, i když…
Corolla totéž co Ceed ta přední maska a proporce…
Závěrem K4 dostane časem jiný předek a už to bude jinde, pokud ne, tak je to stejně pořád individuální pohled na věc a to je fajne...
Jasně přesně tak to je pro vás, pro mne a jistě i jiné lidi je to přesně naopak...
Tak ty světla bych také viděl jinak, ale tvarově se mi to zamlouvá rozhodně hezčí než klasický Ceed.
Nic méně každý to má jinak...