Novinky
No pan prezident moc dobře nefotí, nezvládá práci s hloubkou ostrosti, kompozičně to ujde. Nejlepší fotky jsou ty, kde je vyfocenej on...
Neviem nepoznam nehodnotim... len ciste laicky najviac sa mi pacia prave tie fotky na ktorych je pan prezident.... nahoda mozno
Doprčic co je s tou galerií? Zobrazuje se mi to ve velikosti poštovní známky (mozilla firefox).
Od tohoto pána rozvědčíka se nedá věřit ani té fotografii... 😁
Výraz Rozvědčík používají na prezidenta voliči Konečné, Stbáka a rusácku sympatizujících stran, už z toho poznáš, že se jim to v hlavě plete.
Soudruh rozvědčík měl přidat nějaké fotky z mládí, jak se učil zezadu a tiše zabíjet imperialisty, obdivné foto když byl poprvé v Moskvě a tak, jak přísahal věrnost KSČ a SSSR a soudružka politručka jak študovala na vojenské politické akademii Klementa Gottwalda, zkrátka to, co je mu nejbližší ...
Fakt si myslíš že Petr Pavel hledá svůj vzor v Rusku ? Z čeho tak usuzuješ ?
Ok dej nějaký příklad kde se vyjadřuje obdivně k Putinovi nebo k Rusku.
ThOr má jiný názor ale zatím ho ničím nedoložil. Tak chci jen vědět jestli to myslel vážně anebo je jen hloupý troll.
Prezidentovi je 64 let a členem KSČ byl 4 roky. Tohle je podle tebe velká část života ? A opravdu máš pocit že se chová jako komunista ?
Na trollení si musíš vymyslet nějakou lepší záminku, takhle tady budeš akorát pro smích
„Velký vliv na mé pozdější názory mělo léto roku 1968. Tehdy byli u nás na návštěvě přátelé ze Sovětského svazu, právě na kontrastu mezi nimi na jedné straně a protisovětskými náladami na druhé mi otec srozumitelně k věku vysvětlil podstatu situace. Bylo to účinnější než cokoliv jiného a také trvalejší. Posměch ve škole ze strany spolužáků pro mou obhajobu našich přátel mne v názoru pouze utvrdil."
Petr Pavel (vlastnoruční životopis, 1987)
čtyřicet let staré, zkusím něco čerstvějšího, třeba Petr Pavel tento víkend-
“Někteří mi občas říkají, že se Václav Havel v hrobě obrací. Já si vždycky vzpomenu, že to byl Václav Havel, kdo mi dával medaili za hrdinství číslo jedna a o pár let později mě jmenoval do první generálské hodnosti. Vím, že mám škraloup minulosti a taky se celou dobu snažím dát najevo, jak k tomu přistupuju.”
Myslím že ho to dlouhodobě charakterizuje mnohem líp než tvůj prastarý úryvek z totalitní doby