Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Prezident fotografem: Snímky Petra Pavla z motorsportu jsou k mání v aukci

23 komentářů

José Feliciáno
fuj ,ani zadara
laco tralala
Milí moji,nie je ani komunista ani kapitalista len je ..... predajná!
Zetti
@Othello

„Velký vliv na mé pozdější názory mělo léto roku 1968. Tehdy byli u nás na návštěvě přátelé ze Sovětského svazu, právě na kontrastu mezi nimi na jedné straně a protisovětskými náladami na druhé mi otec srozumitelně k věku vysvětlil podstatu situace. Bylo to účinnější než cokoliv jiného a také trvalejší. Posměch ve škole ze strany spolužáků pro mou obhajobu našich přátel mne v názoru pouze utvrdil."

Petr Pavel (vlastnoruční životopis, 1987)
rohYpnol
Od tohoto pána rozvědčíka se nedá věřit ani té fotografii... 😁
Othello
@Pepa_007
Prezidentovi je 64 let a členem KSČ byl 4 roky. Tohle je podle tebe velká část života ? A opravdu máš pocit že se chová jako komunista ?

Na trollení si musíš vymyslet nějakou lepší záminku, takhle tady budeš akorát pro smích
Michal Exner
No pan prezident moc dobře nefotí, nezvládá práci s hloubkou ostrosti, kompozičně to ujde. Nejlepší fotky jsou ty, kde je vyfocenej on...
Th0r
@Othello To si nemyslim, to vim. Jeho minulost, pritomnost, vyjadrovani, sympatie, rodina. Jsou dukazem.
Othello
@Th0r
Fakt si myslíš že Petr Pavel hledá svůj vzor v Rusku ? Z čeho tak usuzuješ ?
Th0r
Cekam kdy vylovi amforu z Orliku, po svem vzoru v Rusku.
KANKUNEN
Výraz Rozvědčík používají na prezidenta voliči Konečné, Stbáka a rusácku sympatizujících stran, už z toho poznáš, že se jim to v hlavě plete.
Othello
@Zetti
čtyřicet let staré, zkusím něco čerstvějšího, třeba Petr Pavel tento víkend-

“Někteří mi občas říkají, že se Václav Havel v hrobě obrací. Já si vždycky vzpomenu, že to byl Václav Havel, kdo mi dával medaili za hrdinství číslo jedna a o pár let později mě jmenoval do první generálské hodnosti. Vím, že mám škraloup minulosti a taky se celou dobu snažím dát najevo, jak k tomu přistupuju.”

Myslím že ho to dlouhodobě charakterizuje mnohem líp než tvůj prastarý úryvek z totalitní doby
Othello
@rohYpnol
takže myslíš že všechna svoje vyznamenání dostal za podvody ?
Pepa_007
@Othello BTW, prezident byl velkou část života věrný KSČ a oddaně ji sloužil? Jednou komunista, vždycky komunista?? Nevim.
Pavel Culek
Soudruh rozvědčík měl přidat nějaké fotky z mládí, jak se učil zezadu a tiše zabíjet imperialisty, obdivné foto když byl poprvé v Moskvě a tak, jak přísahal věrnost KSČ a SSSR a soudružka politručka jak študovala na vojenské politické akademii Klementa Gottwalda, zkrátka to, co je mu nejbližší ...
Othello
@KANKUNEN
asi se jim stýská po lihošovi
Jenda Kudera
Že bych z toho padl na zadek, to se říct nedá.
Othello
@Stejsn
na Chrome je to taky tak, na Edge jen trochu větší
Stejsn
Doprčic co je s tou galerií? Zobrazuje se mi to ve velikosti poštovní známky (mozilla firefox).
3_diamanty
Neviem nepoznam nehodnotim... len ciste laicky najviac sa mi pacia prave tie fotky na ktorych je pan prezident.... nahoda mozno
Othello
@Pepa_007
ThOr má jiný názor ale zatím ho ničím nedoložil. Tak chci jen vědět jestli to myslel vážně anebo je jen hloupý troll.
Pepa_007
@Othello obdivně k Putinovi se nevyjadřuje nikdo z Top politiků.
Othello
@Michal Exner
fajn, vyber nějakou fotku kde tu hloubku ostrosti nezvládl a podíváme se na to společně

17.12. EDIT: Nic ? Za dva dny jsi žádnou nenašel ?
Othello
@Th0r
Ok dej nějaký příklad kde se vyjadřuje obdivně k Putinovi nebo k Rusku.