Ojetiny
@Emel protože má třílitr, pohon zadních kol a... no zkrátka bych ji netipoval jako typický drift-car😊
Divný výběr. Pokud byste čuchli k driftovací scéně, tak byste věděli, že 90% jsou bavoráky, pak nějaká japonská auta... a až pak nějaká směska toho ostatního, od Žigulíka po Maserati. Určitě bych tu čekal nějakou 3er.
Ne, Twingo sem nepatri.
Ac zadokolka, tak nikoho "driftovat" nenauči.
Mne se dobre jezdilo s Fiat 131, byl prekvapive dobre vyvazenej.
Ale to uz je davno.
A potvrzuji bajecnost Volva.
Mel jsem docela dlouho 740, a moc rad na nej vzpominam.
Ac zadokolka, tak nikoho "driftovat" nenauči.
Mne se dobre jezdilo s Fiat 131, byl prekvapive dobre vyvazenej.
Ale to uz je davno.
A potvrzuji bajecnost Volva.
Mel jsem docela dlouho 740, a moc rad na nej vzpominam.
Upřímně řečeno, než Scorpio nebo Omegu bych volil asi Sierru. Ty dvě jmenované obludy mi přijdou velké. Každopádně Omegu B objevit v bazaru je dnes celkem umění (o jedné vím, ale ta je tam chuděra už 4 roky). Pro Sirku a Škorpíka to platí taky. (Sierra v bazaru je tuplovaná vzácnost a Scorpia o kterých vím, se rozpadnou jen co vyjedou z bran bazaru).
Naštěstí mě driftování nikdy moc nezajímalo a Omegu jsem vždycky hledal kvůli prostoru (Nikdy jsem si jí nekoupil, ale v hledáčku jsem je měl. Mě se ta auta líbila)
Naštěstí mě driftování nikdy moc nezajímalo a Omegu jsem vždycky hledal kvůli prostoru (Nikdy jsem si jí nekoupil, ale v hledáčku jsem je měl. Mě se ta auta líbila)
@Jan Faltýsek aha, ten jsem nějak přeskočil 😄
No dobře. MX-5 je právě ta japonská ikona a Omega B mi i tak přijde jako divná volba.. ale proti gustu...
No dobře. MX-5 je právě ta japonská ikona a Omega B mi i tak přijde jako divná volba.. ale proti gustu...
@Jarda Moravec no..ooo... ono to není tak jednoduché. Driftování jako takové ex.plicitně zakázané není, pokud pojedeš povolenou rychlostí po prázdné okresce, maximálně tě může někdo popotahovat za nějaké obecné paragrafy.
Co se okruhů týče... taky to ne všude rádi vidí.
PS: X a P mění systém automaticky na 😜 , opravdu?
Co se okruhů týče... taky to ne všude rádi vidí.
PS: X a P mění systém automaticky na 😜 , opravdu?
No, myslím, že v článku hlavně nezaznělo, že driftování je u nás zakázané. Bohužel řekl bych 95% lidí co driftují si na okruh nezajedou a tak ve večerních hodinách ničí třeba parkoviště supermarketů.
Rozhodně nejsem proti si zkusit drift na sněhu, což pomůže každému řidiči naučit se ovládání auta v krizové situaci, ale zejména tací co mají řidičák sotva pár let a co driftují na cizím soukromém pozemku a ničí třeba obrubníky a navíc v nočních hodinách dělají neskutečný hluk by měli dostat takové pokuty, aby se jim vyplatilo zajet si na ten okruh, kde je to k tomu určené.
Rozhodně nejsem proti si zkusit drift na sněhu, což pomůže každému řidiči naučit se ovládání auta v krizové situaci, ale zejména tací co mají řidičák sotva pár let a co driftují na cizím soukromém pozemku a ničí třeba obrubníky a navíc v nočních hodinách dělají neskutečný hluk by měli dostat takové pokuty, aby se jim vyplatilo zajet si na ten okruh, kde je to k tomu určené.
www.youtube.com/watch?…