Nemám VIP tak se mi zobrazil jen kousek, ale zajímalo by mě proč autor doporučuje seniorům co letos dosáhnou sedmdesátku, aby se dostavili k lékaři pro posudek co nejdříve.
Už vzhledem k faktu že prohlídka platí jen dva roky.
CRASH BOOM BANG
3
@Othello Zajímalo by mě, proč kopeš do tohoto webu, když ten článek rozhodně není prémiový. Jen tak z nudy?
Othello
1
@CRASH BOOM BANG
odpověď je prostá, ve chvíli kdy jsem ho četl byl prémiový, resp. jako prémiový se mi zobrazoval.
No a napsal jsem konkrétní dotaz protože nerozumím zmíněnému doporučení autora článku. Ty máš nějaké vysvětlení ?
CRASH BOOM BANG
2
@Othello Tvé vysvětlení je úplně abstraktní.
A mimochodem, nejsem autorem článku.
Othello
0
@CRASH BOOM BANG
co vidíš abstraktního na jasném popisu stavu ?
A že tě nepovažuju za autora je snad zřejmé z mého předchozího komentáře. Tys to fakt nepochopil ?
CRASH BOOM BANG
2
@Othello Pochopil jsem to přesně: nejdřív „jen kousek“, pak „prémiový“, a nakonec „jasný popis stavu“.
Když se vysvětlení mění po každé větě, problém nebývá v chápání, ale v pravdivosti.
Marquis de Sade
0
@CRASH BOOM BANG
Tenhle jasný lhář se plazí jak ryba na suchu. Myslím, že je to troII.
traveldrive
0
@Othello Kto nereaguje na trolla, ušetrí si nervy a zachová dobrú náladu. 😄
Zetti
0
Ten ridicak do boxu je fakt povedeny. Zrovna v patek sem ho objednaval. Je to prace na par minut
Už vzhledem k faktu že prohlídka platí jen dva roky.
odpověď je prostá, ve chvíli kdy jsem ho četl byl prémiový, resp. jako prémiový se mi zobrazoval.
No a napsal jsem konkrétní dotaz protože nerozumím zmíněnému doporučení autora článku. Ty máš nějaké vysvětlení ?
A mimochodem, nejsem autorem článku.
co vidíš abstraktního na jasném popisu stavu ?
A že tě nepovažuju za autora je snad zřejmé z mého předchozího komentáře. Tys to fakt nepochopil ?
Když se vysvětlení mění po každé větě, problém nebývá v chápání, ale v pravdivosti.
Tenhle jasný lhář se plazí jak ryba na suchu. Myslím, že je to troII.