Novinky
CRASH BOOM BANG
3
@Othello Zajímalo by mě, proč kopeš do tohoto webu, když ten článek rozhodně není prémiový. Jen tak z nudy?
Přejít do diskuze
@Othello Pochopil jsem to přesně: nejdřív „jen kousek“, pak „prémiový“, a nakonec „jasný popis stavu“.
Když se vysvětlení mění po každé větě, problém nebývá v chápání, ale v pravdivosti.
Když se vysvětlení mění po každé větě, problém nebývá v chápání, ale v pravdivosti.
@CRASH BOOM BANG
odpověď je prostá, ve chvíli kdy jsem ho četl byl prémiový, resp. jako prémiový se mi zobrazoval.
No a napsal jsem konkrétní dotaz protože nerozumím zmíněnému doporučení autora článku. Ty máš nějaké vysvětlení ?
odpověď je prostá, ve chvíli kdy jsem ho četl byl prémiový, resp. jako prémiový se mi zobrazoval.
No a napsal jsem konkrétní dotaz protože nerozumím zmíněnému doporučení autora článku. Ty máš nějaké vysvětlení ?
@CRASH BOOM BANG
Tenhle jasný lhář se plazí jak ryba na suchu. Myslím, že je to troII.
Tenhle jasný lhář se plazí jak ryba na suchu. Myslím, že je to troII.
@CRASH BOOM BANG
co vidíš abstraktního na jasném popisu stavu ?
A že tě nepovažuju za autora je snad zřejmé z mého předchozího komentáře. Tys to fakt nepochopil ?
co vidíš abstraktního na jasném popisu stavu ?
A že tě nepovažuju za autora je snad zřejmé z mého předchozího komentáře. Tys to fakt nepochopil ?
Ten ridicak do boxu je fakt povedeny. Zrovna v patek sem ho objednaval. Je to prace na par minut