Ojetiny
Tak hoši všechna čest co jste predvedli v diskusi, Ta vydrž a zarputilost, Korunu tomu dal cigan 😁
@Man Ky mas pravdu opět budu sprostý, jen mentální mrzák a vysinutej jedinec se bude dohadovat o hovne takovou dobu. Dále chlapce když jsem tě tenkrát rozebral tak jsi napsal že jdu na HL???? Copak, to i ten Rohypnol má větší koule než ty i když je to fanatik. Mimochodem tebe má takél na HL a ty se snažíš na něj reagovat. Je to zbytečné jako se snažit o erekci která u tebe není už 10 let a proto tady aspoň ejakulujes rádoby moudra
@Man Ky ty jsi komik jdu na HL a obratem nabízíš že jsi mi k dispozici, jak když jsem na HL. Jsem rad že ti ležím v žaludku, tak se s tím poper a bud si k dispozici sám sobě srandisto
@ Man Ky tak jak jsem na HyL nebo zase si děláš ze svy huby kos? Jo neni problém pošli emeil kam ti mam poslat adresu. Jsou tam jižní Čechy, do úterka mám volno. Co mam dělat když po mne toužíš. Jsem lidumil
www.carscoops.com/…ang-Sedan-55.jpg
cdn.motor1.com/…r-door-sedan.jpg
Plně souhlasím. Mustang nikdy neměl více než jeden pár bočních dveří. Ale pokud by osadili stejný motor do něčeho ve stylu Taurus SHO, tak by to byla trefa do černého.
Bohužel aktuálně chybí ten základ. Taurus/Mondeo Ford odpískal.
klidně přijď zas, všechno rád vysvětlím.
prej Mondeo s pětilitrem, já se picnu😊
No a? Víte o tom, že například dodávka E-series byla s 6,8 V10? Z osobních vozů velikosti Mondea či menších tak například M3 například s 4,4 V8, Holden UTE s 5,7?
A kdo se zde baví o tom, že by novodobé SHO mělo mít jen přední pohon, víte o tom, že existuje i pohon obou náprav, nebo o tom, že může být sedan s pohonem zadní nápravy? To je jen a pouze zas Vaše fabulace něčeho co jsem nenapsal.
Jo, klidně se picněte nějakou spolehlivou CZ, alespon od Vás zde bude svatý klid 😁.
edit. ale i ten passat s osmiválcem byl Torsen, takže de facto Audi.
Panenko skákavá..."pohon s hlavním zatížením přední nápravy" je odborně co????
To že Prasat byl s motorem napříč a W8 neznamená že případný nástupce Taurus SHO by měl totožnou koncepci či preferenci pohonu přední nápravy nad zadní.
nebo jsi to už někdy zažil? ano, Volvo tam dalo osmiválec z lodi, haldex a motor napříč, ale to už je fakt řešení jak z pomocné školy.
nebo BMW okrádá svoje zákazníky, když už teď do jedniček nedává šestiválce jako předtím?
To co jste chtěl napsat je preference pohonu přední nápravy.
Také jsem Vám už několikrát psal, že nikde jsem neuvedl, že by novodobé SHO mělo mít Haldex, to jste si vycucal Vy.
S Vámi je to těžké, vytáhnete do éteru kravinu bez kontextu a následně nato začnete prudit či podsouvat věci, které člověk nenapsal/nespecifikoval.
nikde jsem ti nic nepodsouval, píšu od začátku do konce korektně a konkrétně vyvracím tvoje omyly a hloupé nápady.
ty podsouváš mě, naprosto konkrétně a tvrdíš něco, co jsem nenapsal.
a já se ptám, jak chceš dostat do stávajícího SHO osmiválec z Mustangu? tím, že vytvoříš novou platformu? zajímavé.
jenže novodobé SHO aktuálně neexistuje, takže je na tvůrcích jakou architekturu zvolí (paletu motorů, strukturu pohonu). Pokud se tedy vůbec bude něco novodobého ve stylu SHO vůbec vyrábět.
Pro sklerotiky tedy zopakování jejich vlastních mouder😒br /> "prej Mondeo s pětilitrem, já se picnu"
Co se týká pohonu, tak nikde jsem nespecifikoval, že by AWD s tím V8 musel být Haldex či cokoliv jiného, či by musela být poháněna jen jedna náprava. To si zas cucáte z Vašeho prstu blbosti a podsouváte je ostatním.
(a fakt se mi líbí, jak na téma Charger není vůbec žádná reakce😊
A co zase s Chargerm? Bavíme se tu snad o Mastangu a SHO?
Máte ohromný talent vždycky do diskuze vnést spousty nesmyslných krámů a na tom se točit.
co je na tom příkladu nesmyslného?
proč se smí napsat, že Mustang neměl nikdy víc, než dvoje dveře a u Chargeru to vadí? jsou na to nějaké příručky Vencelíne? kde je koupím? abych nebyl příště za nevzdělance😊
Mončičáku, co se týká Chargera, tak v minulosti měl dvoje dveře, aktuálně má 4 (boční). To je pravda.
Nicméně není to taková zprasenina co třebas předvedl Ford s E-mustangem. To auto akorát parazituje na slavném jméně, vypadá úplně jinak, koncepčně je to úplně jiné zaměření. To auto mělo mít jiné jméno a ne v názvu Mustang a bylo by vše cajk.
Charger není takováhle splátanina, je to auto, které vypadá k světu, má stále spíše dynamičtější zaměření (stejně jako původní Charger). Při takovéhle konfiguraci jsem ochoten tolerovat známé jméno v názvu modelu.
To ale neplatí v případě e-mustanga či aktuálního capri. Ty výtvory nemají žádný odkaz na vozy které jsou uvedeny v názvu.
Ber to s nadhledem - dneska ses trochu povozil, ale nic tragického. Každému se někdy stane, že dojede do slepé uličky a neví, kam dál. Možná je čas se nadechnout a zkusit to znovu s lepší mapou. Fórum nikam neuteče a svět se kvůli jedné debatě nezboří. Pauza občas dělá divy.
Cikán a Mončičák, dva kámoši nebo rovnou siamská dvojčata?
Oba dva k tématu nic, jen nerelevantní řeči.
Ty ukážeš zuby, a svět okamžitě pozná tvou diskuzní impotenci. Bylo by lepší schovat se, zachovat tvář a nepředvádět víc, než je zdrávo. Někdy právě zdrženlivost dělá člověka silnějším než jakákoli ukázka odvahy, která odvahu nemá.
Od člověka co k tématu nedokáže napsat jediné písmeno to opravdu má váhu........
Zajímavý a sofistikovaný názor od člověka, jehož portfolio zahrnuje Renault Scenic II a Peugeot 806, který se rozhodl obohatit diskuzi čtyřiceti komentáři o Fordu Mustang - a přitom každý jeho postřeh se zdá být zasazen úplně mimo. Opravdový mistrovský výkon… pokud tvým cílem je pobavit 👍
Zato Váš komentář se plně týka problematiky Fordu Mustang........
Nebo alespon jiného motorového vozidla.......To i ten Mončičák píše blíže k tématu než Vy Cikáne, a to už je co říci.
Ale když si myslíte, že Vám tím stoupne ego, tak Vám přeji pohodovou zábavu.
Když někdo neumí číst a chápat psaný text, teko ty odpovědi dostane, že.....
Pokud tedy se domníváte, že odpovědi nemáte, doporučuji Vám zapracovat na chápání psaného textu.
To Vaše psaní k věci je vytahování náprav ve vztahu ke koncepci vozu a další jiné vaše perly?
Panenko skákavá, jak může být někdo tak natvrdlý jak Vy? Vždyt jsem Vám to psal už několikrát.....
Aktuálně Contour/Mondeo v produkci není, což otvírá případnou možnost tvůrčům zvolit koncepci dle toho co chtějí či co potřebují. Nikde jsem netvrdil že ten motor bude někdo cpát do posledně výráběného Conturu. Tohle jsem Vám psal několikrát, ale je to marný, je to marný, je to prostě marný.......
"Ale pokud by osadili stejný motor do něčeho ve stylu Taurus SHO, tak by to byla trefa do černého."
existuje jen jediné možné vysvětlení. chtěl jsi říct tohle😒br /> "pokud by osadili stejný motor do něčeho ve stylu Taurus SHO, tedy čtyři kola, pět dveří, prostě automobil, byla by to trefa do černého".
protože něco ve stylu Taurus SHO je auto s poháněnou přední nápravou, nebo pohonem 4x4 s trvale poháněnou přední nápravou. obojí nevhodné pro pětilitrový osmiválec.
Tonoucí se hnidopich Mončičák stábla se chytá a začíná slovíčkařit.
Takže pro zabednence special vysvětlení. ve stylu toho či onoho vozu = karoserie a určení stejné jako předloha.
A už po min 25 Vám sděluji, že vzhledem k tomu, že aktuálně nic ve stylu SHO nenabízí, dává to možnost tvůrcům volit koncepci tak jak potřebují či chtějí. Tedy například klidně volit koncept s podelným uložením motoru a pohonem pouze zadní nápravy, či koncept s motorem podél a pohonem obou náprav. Samozřejmě mohou využít již existující skupiny a ty inovovat či přizpůsobit.
Už tomu hromajs konečně rozumíte????????
jinými slovy, nic takového se nestane.
je to jako říkat, že skončila Fabia a nic nebrání Škodovce vyvinout novou s pohonem zadních kol a šestiválcem😊
tedy, tvrzení velmi nepravděpodobné a nereálné.
Co sem zas mícháte Fóbii s šestiválcem. proboha jste normální??????
O nějakém luxusním autě tu tlacháte jen Vy, nikoliv já.
A pokud je u Vás každá auto s více než jedním válcem luxusní, pak mi je Vás líto.
To máte tedy zajímavé měřítko luxusnosti.
To že je klasická koncepce o něco výrobně dražší nepopírám.
A co se týká Stingra, není ta cena vyšší vůči ostatním modelů značky i tím že stojí na vrcholu nabídky a má pestřejší výbavu, co? Nevím jak vy, ale neočekávám od většího vozu že bude stát stejně jako malej drbajzlík. On ten Stinger by nebyl o moc levnější kdyby byl s předním pohonem a ten nárůst ceny je při cenách vozů této velikosti relativně marginální.
www.auto.cz/…estivalce-111836
odpověď: žádná. je mi líto Vencelíne, další rána do tmy... zkus něco nového, mám s tebou naprostou trpělivost, můžeme až do rána!
Vašim příspěvkem jste chtěl říci co? To že Stinger je na vrcholu nabídky? To jsem Vám psal. Tak díky za potvrzení mého textu.
A protože to je taky největší auto od Kie.
Jasně, když chrníte pod lávkou tak pak je i hotel pro Vás luxus, naprosto chápu.
Pak tedy Taurus byl luxusním vozidlem. je zajímavé, že je to porvně kdy se s tímto termínem u Taurusu setkáván, nikde nikdy jej nepoužil. Bravo máte primát primáte (nebo primátore, aby jste se neurazil) 😁.
K Chargeru jsem se snad vyjádřil dostatečně jasně. Co na vyjádření nechápete? Proč jsem zas taháte Brambory o kterých článek není?
Nechtěl by jste sem vytáhnout něco k Saturnu 5, třebas? Když už byl Saturn i značka automobilů, tak šup sem s tím Mončičáku.......
psalo se o legendách a o tom, jak se nesmí měnit nic z původní koncepce. proto jsem vytáhnul BMW 8.
Vencelíne s tebou může člověk prohádat celý týdny a jediný čeho se dočká je, že vymyslíš další úskok v domnění, že na původní žblepty se zapomene😊
Taurus SHO je furt blíže tématu než I8, že.
Nebo si myslíte, že Ford my měl cpát ten motor do I8? Tedy kupovat karoserie bez motoru aby jej tama mohl nacpat nebo jak jste to zamýšlel?
Poukazaoval jsem na to, že než na Mustang roubovat nějaké dveře, je logičtější vyvinout vůz ve stylu SHO (klidně využít podvozkovou platformu z Mustangu), kde mohu mít navíc několik karosářských verzí (od sedanu, přes liftback po station wagon), čímž mám prostředek k většímu pokrytí trhu. Nebo sy myslíte, že je lepsí takto bastlit přímo na karoserii Mustang?
Pro hnidopichy vašeho formátu, tak SHO verze může být nabízena jen v určité karosářské mutaci modelu (což je bežným lidem zřejmé).
jaké I8? kdo tady mluví o I8???
"Charger neměl nikdy víc, než dva páry dveří." ....
Hmm, dva páry dveří... to jsou celkem čtyři dveře...nějak se v tý argumentaci ztrácím, víc než dva páry? Jako třeba tři páry? 😀
Co to zas píšete? Nechá se (nechalo se doběhnout) aktuální uspořádání a vyvyne se architektura dle požadavků na motory, pohony, převodovky. Tak jak se to dělá s novým modelem. Co na tom zas nechápete?
KIA to už udělala, Mazda to slibovala, nakonec to nedopadlo, Hyundai to má u Genesisu... není to tak lehký, je to spíš prémiové řešení a mainstreamové automobilce to moc nevychází s prodeji, viz Stinger...
Vy jste někdy podkal 2 dveřový Stinger?
Si to představujete jak Hurvajs válku. Myslíte si, že vezmete rozbrušku, řiznete, vložíte pár dveří a zas slepíte 😊?
Fajn, očekávám, že hned v pondělí posíláte CV do Dearbornu. E😜rda jako Vy určitě ocení.
klasický vencelín, původní přešlapy se snaží vyvrátit novými úhybnými manévry😊
trojka měla dvoje dveře nebo čtyři, z toho mi tak nějak vyplývá, že Stinger coupé by neměl být problém, nebo ano?
Psal jsem snad, že to je neřešitelné???? Jen to není tak, že prijdete s rozbruškou přilepíte pár dveří a zavaříte. Pokud nadimenzujete nazačátku obě verze dostatečně není problém.
A F-series je trochu něco jiného, to je vozidlo s rámem, že......
www.skoda-storyboard.com/…-pro-cinsky-trh/
tak už přestaň vymejšlet další úhybný manévry, protože následuje - prakticky vždy - další zostuzení...
Ano zostuzujete se dobře, s tím jediným souhlasím. Ostatní Vaše řeci jsou jen šlapáním vody mimo téma.
Mončičáku, kam na tyhle blbosti chodíte????
Srovnávat celkový koncept vozu a použití jednotlivych technologií je dost mimózní. vy jste z Brna, že? To vše vysvětluje 😁.
Je to tak. V celé diskuzi o druhu použité nápravy ani slovo a bum Mončičák s ní začne šermovat naprosto bez kontextu.
navíc tedy tvrzení "Mustang nikdy neměl více než jeden pár bočních dveří" neplatí už asi tak pět let.
klidně by to mohli pojmenovat jinak, aby se tradicionalisté nebouřili.
co je ale bizarní je, že třeba Charger byl původně kupé, potom se vrátil jako sedan a teprve teď v poslední generaci bude "podobojí způsobou". ale to ti evidentně uniklo Vencelíne, co?
Tak a ted se budete hádat nad hovadinou kterou jste sem "honosně" vnesl. Kolega Ercin má svatou pravdu.
A já Vám na to říkám, trhněte si pazuchou, hádat se nad Vaší kravinou nebudu.
Až budete mít něco relevantního k věci, dejte vědět.
tedy znovu zopakuji: Mondeo nemůže mít vepředu osmiválec. osmiválec s pohonem na předek /a navíc napříč/ to je výsada Volva😊 a druhá věc, Charger coby muscle car byl coupé, potom sedan a dneska je obojí.
stalo se něco zásadního?
Nemůže protože to řekl Mončičák a čo vyžblekotá Mončičák je svatá pravda. A nikdy jinak! 😁
Co SHO 2. gen? Co již zníněný UTE?????
www.youtube.com/watch?…
Psal jste že vůz velikosti Mondea nemůže mít V8, což není pravda. Min 2. gen SHO a ten UTE mají běžně V8.
už si rozumíme? o žádných limitech co se týče velikosti nebyla řeč, byla řeč o preferované poháněné nápravě.
mám velkou trpělivost, klidně namaluju, když to ještě stále nebude jasné.
Heledte Mončičáku, vzhledem k tomu, že Taurus/Mondeo skončilo, tak to případné SHO by nebylo na té poslední platformě a konstruktéři klidně mohou zvolit uložení motoru podélně a zvolit architekturu pohonu jakou uznají za vhodné na základě používaných motorizací a typu pohonu kol s kterými budou chtít to auto vyrábět.
Už od začátku jsem zmínku o SHO směřoval k novému vozu, takže Vaše tajtrdlíkování nad aktuálně vyráběným Prassatem, Volvem či skončeným Mondeem je sice "krásné" ale nerelevantní.
jen mi není jasné, proč by to dělali, když už takovou v podobě Mustangu mají? aby vyhověli tvému výslovnému přání nedávat Mustangu 4 dveře?
jinými slovy, s prázdnou kapsou a plnou hlavou fantazie se dá vymyslet takovejch hovadin...😊
víte, já to sice nikdy nekoupím, ale udělejte to, já vám budu fandit😊
Však platformu použít mohou, karoserii dají jinou. To se snad nevylučuje. Stejně to dělá koncern VW, tak v čem vidíte problém?
kličkuješ jak slepice, snažíš se mě zesměšnit a nakonec si dáš vlastňáka před celým světem😊
Jak nejde? Pokud se s tím bude počítat ve vývoji (což u nového modelu není takový problém) tak to není nic co by se nedalo realizovat. A opakovaně jsem Vám psal, že jsem poukazoval na případně nové SHO ne na nějaké co se aktuálně vyrábí (pokud by se vyrábělo)
Vy moc technický nejste, tipoval bych Vás na nějakého krávníka co se kdysi na škole našprtal spousty knih ale souvislosti a logika a už mu nejdou.
KIA to umí taky, Ford taky jednu má, tu z Mustanga. BMW například používá platformu ze sedmičky pro Rolls Royce i pětkové BMW, aby ušetřili náklady. takže, zdá se ti reálné, že bude Ford vyvíjet novou RWD platformu jen kvůli tomu, aby mohl použít motor z Mustangu?
Sám říkáte, že platformu má. Tak má nebo nemá a musí ji komplet nově vyvinout?????
Nu Mončičáku, naběhl jste si na trojzubec.
To že Vám to uniká mne vůbec nepřekvapuje, zvláště poté co jste tu předváděl.
Proč? No jednoduše proto že ten vůz by se mohl jmenovat Taurus (to Vás evidentně nanapadlo) a jedna z verzí (SHO) by mohla mít motor z Mustanga.
Kdo tvrdí něco o luxusní limuzíně?
To nedokážete strávit to, že v nabídce může být několik motorů z nichž vrcholný z Mustangu bude do SHO verze?
A ty bežné budou mít třeba šestiválce či nějaký ten "lepší" bude "podladěný" motor pro SHO. Prostě několik voleb motorizací. Nikde jsem netvrdil, že ten motor z Mustangu by měl být jedinou volbou.
Proč podladěným, vždyt se může využít pro SHO stejná konfigurace?
A opravdu si myslíte, že SHO bude dramaticky kanibalizovat Mustang? Nejsem toho názoru. Naopak to přiláká nové zákazníky hledající relativně výkonné a přitom relativně praktické vozidlo. A navíc tu budeme mít i bežné verze. Takže klidně může nastat situace, že v domácnosti bude klidně Mustang tak i "civilní" verze Taurusu, nebo dokonce Mustang v kombinaci s SHO verzi dohromady.
jinými slovy, sníš o tom, že se do Oktávie dostane pětiválec od Audi.
už chápeš, bláznivko?😊
nejdříve šestiválcová fóbia ted pro změnu "jen" pětiválcová kokta.......Co to je zas za výžblepty?????
protože ano, ty jsi pomalejší žák, je mi líto. a kdybys vymyslel tisíc úskoků, vždycky prohraješ.
To, že to je naprosto nereálné si myslí Mončičák a to je tak vše.
Už jednou jsem Vám prozradil, že Taurus V8 měl, takže není nic proti ničemu, když by jej měl zas.
Narozdíl od těch Vašich Fóbií a Koktávek.
www.autorevue.cz/…t-silneho-byka_4
to budou muset toho Kojota hodně podladit, asi tak na polovinu výkonu.
dost vencelíne, je to marný s tebou, budeš vymýšlet naprosto nereálný scénáře, než abys prostě přiznal, že tomu vůbec nerozumíš...
Musím se usmát - povozil jsi ho hezky, s lehkostí a bez zlého úmyslu. Spíš jako když kamarádovi ukážeš, že už dál jet nemá smysl. Nechal jsi mu prostor, ale bylo vidět, že neví, kam pokračovat. Nepůsobí to trapně ani krutě, spíš trochu smutně a lidsky. Možná by mu teď prospělo dát si od fóra pauzu, v klidu si srovnat myšlenky a jednou se vrátit silnější. Každý z nás se občas ocitne na špatném místě 🙃
Corvetta měla taky motor nejdřív vepředu, teď ho má vzadu. a je z ní daleko lepší auto.
dožadování se úzkostlivého dodržování pravidel u aut, které si nikdy nekoupím, to je tedy vážně... blbost😊
BMW 8 bylo coupé, pak tomu dali 4 dveře a dneska je problém kupé koupit, všude jsou čtyřdveřáky, asi proto, že je tradicionalisté nechtěli😊
a přitom jsi nadšeně přikyvoval: Taurus SHO, to je ideální vůz pro V8 z Mustangu😊 stejně jako Vencelín... oba úplně z cesty.
Jasně, zavolej si na pomoc. MuItikamarádi traveIdrive, giI54, ptr078 a další se velmi rádi přidají k tvému bloudění 👍