Testy
Cena premrstena... face dizajn strasne lacna sablona ... inak urcite ako auto to bude fajn kedze zle auta uz davno nie su
Nic moc vzhled (byť proti liftbacku ujde), malý kufr a žádný frunk, průměrný motor, pohon předních kol spolu s horší 400V platformou a to všechno za 1,3 mega. Tady se někdo asi zbláznil...
V “ kráse” překonala tato Kia sesterskou Konu … je to stejně škaredé.
No, hezký to není (v říjnu jsem byl v Montrealu a tam jich jezdí mraky, takže to můžu zhodnotit i naživo), EV mě nezajímá, ale číst jsem začal. A došel až do věty: "Výkon 150 kW neoslní, ale stačí i na předjíždění za městem." Dál jsem nečetl. Nějak si totiž nevzpomínám, že bych u nějakýho testu VAG četl podobnou připomínku... Tam 110kW platí za trhač asfaltu.
A přesně tohle mě poslední dobou na ACZ vadí. Tady už se ani neskrývá, čí testy prostě musej vyjít kladně...
A přesně tohle mě poslední dobou na ACZ vadí. Tady už se ani neskrývá, čí testy prostě musej vyjít kladně...
@Futurista Jo ta věta je sice divna a nechci nikoho hanět ani vyzdvihovat, ale ta dynamika je celkem nic moc. Samozřejmě vychazim čistě z udavaneho zrychleni. Jenže jsem kouknul i na hmotnost no a ono to ma teměř 2 tuny. Takže zaleži z jakeho uhlu se na to koukat.
@miromen hele já mám Niro se stejným výkonem a když to přepneš do režimu sport tak ten odpich je fakt silně elektrický.... opravdu to jede velmi velmi dobře. A hlavně hned když šlápneš na plyn.... těžko se to srovnává s běžnými auty, ale třeba Superb TDI 147kW (jiná třída, stejná hmotnost) je proti tomu bručivá vibrující krabice a dynamika taková nijaká....
@Futurista 600 kg rozdíl mezi 1.5 TSI Octavií a tímhle
@_dan 600 kg... a 50 koní. V reálnym souboji za městem mezi touto Kiou a OIV 110kW bych vsadil na Kiu...
Jde hlavně o ty marketingový kecy.
Jde hlavně o ty marketingový kecy.
@Futurista za městem je široky pojem, ale vzhledem k prakticky shodnemu vykonu to bude zaležet na hodně faktorech. Navic pokud chceš někoho vykonem podělat tak tam musi byt vyraznějši rozdil. No a pak tu mame smulu pro korejce v podobě směšne maximalky vuči nejen te octavii.
@miromen Za městem beru jako okresky. A prakticky shodný výkon? Myslíš těch 150kW vs 110kW? Ale no tááák. Jo, je to EV, maximálka bude nižší (omezená), ale jinak...
@Futurista a hmotnost nebereš v potaz ? Pravě proto piši o prakticky shodnem vykonu.
Ale neboj stale vim na co naražiš.
Ale neboj stale vim na co naražiš.
@miromen rozdil 400kg proti 1.5tsi a 270kg proti dieselu s 0 50kw větším výkonem, to pořád pomer vykon/vaha vychází lépe u kie.
@Mikesus ne rozdil je papirově nějakych 500 kg prostě cca 1400 vs 1910. Takže vykonově rozdil nulovy. A rozdil je 40 kw opět papirově.
@miromen je pravda, ze jsem koukal na kombi. Ta ma 1.5t, coz je 400kg. No a kouakm, loft ma taky 1.5t
zeperfs.com/…i-e-tec-mhev.htm
zeperfs.com/…i-e-tec-mhev.htm
@Mikesus hele ja budu vychazet z papiru a nikde se mi nechce hledat ohledně tehle maličkosti vice. Zeperfs beru jako čistou orientaci a moc dobře vim kolik tam bylo nasekanych nesmyslnych udaju.
Až někde převaži tuhle kiu a někde se dohleda převaženi nějake octavky pak OK, ale takhle je to vicemeně o ničem. Prostě je tu řeč o autech, ktere jsou na tom vykonově docela podobne tedy kw/kg.
A v realu je to tak, že když chceš vykonově někoho sejmout tak potřebuješ vyraznějši vykonnovy rozdil.
Až někde převaži tuhle kiu a někde se dohleda převaženi nějake octavky pak OK, ale takhle je to vicemeně o ničem. Prostě je tu řeč o autech, ktere jsou na tom vykonově docela podobne tedy kw/kg.
A v realu je to tak, že když chceš vykonově někoho sejmout tak potřebuješ vyraznějši vykonnovy rozdil.
@miromen Beru, neboj, ale furt ta síla, která dokáže rozhejbat kola, která už jsou v pohybu (ty okresky za městem), bude o trídu jinde... Já ve stejnou chvíli četl i testa Fabie 130, a ne, tohle fakt je o tom, jak to napíšeš... A bohužel, tohle kouzlení se slovy vyznívá na ACZ vždycky na stranu VAG.
PS: Najdi mi test VAG, kde 150kW bylo popsáno jako že na okresky dobrý... A tohle mě se.e...
PS: Najdi mi test VAG, kde 150kW bylo popsáno jako že na okresky dobrý... A tohle mě se.e...
@Futurista hele obecně tam mužou byt nějake pocity. Prostě vidiš 150 kw něco očekavaš a ono to tam neni a když třeba nevezmeš v uvahu tu hmotnost tak se začne ten pohled deformovat. A taky menši a lehči auto muže i pusobit mrštněji živelněji než nějaky "tank".
@miromen No, a nebo z druhý strany, 110kW, a pocitově je tam víc, než ve skutečnosti... A jsme u jádra pudla, u pocitů... A tam mám právě poslední dobou ""pocit", že VAG je prostě v komunitě ACZ něco víc. Hra se slovíčky je hodně důležitá. :-C"
@Futurista
Jo to beru.
Ale je vyraz "korejske" koně a asi si ho taky někde slyšel či zahlednul z osobnich zkušenosti majitelu nebo lidi co přišli do kontaktu s auty od H/K. Ja byť jsem majitelem 1,4 T-GDI to da se řict mužu potvrdit na druhou stranu to rozhodně nechci nějak zevšeobecňovat. Prostě jsou motory, kde tu porci koni subjektivně vnimaš a motory kde ty koně hledaš. Pak je to samozřejmě otazka objektivity. Ja sam se chystam to T-GDI změřit protože tohle krom jineho pocitově nejede jako 110 KW motory a to ne rozdilem jen 7 kw.
Jo to beru.
Ale je vyraz "korejske" koně a asi si ho taky někde slyšel či zahlednul z osobnich zkušenosti majitelu nebo lidi co přišli do kontaktu s auty od H/K. Ja byť jsem majitelem 1,4 T-GDI to da se řict mužu potvrdit na druhou stranu to rozhodně nechci nějak zevšeobecňovat. Prostě jsou motory, kde tu porci koni subjektivně vnimaš a motory kde ty koně hledaš. Pak je to samozřejmě otazka objektivity. Ja sam se chystam to T-GDI změřit protože tohle krom jineho pocitově nejede jako 110 KW motory a to ne rozdilem jen 7 kw.
@Futurista hlavně to nebude vibrovat, bzučet a bude to hned reagovat na plyn. Jízdně se na to 1.5TSi vůbec nemůže chytat. Ano, když budu ten fosil rvát do omezovače tak se to asi udrží ale kdo chce takhle jezdit že....
@Mr.Murphy a pravě jde o to co je to za městem ? Mužu ti zde hodit video, kde jsem si jisty, že tuhle moderni kiu na okreskach se 110 kw v kompaktu "zničim" v prstě v nose. Ano přijde odpich z mista a budu do jiste doby marny. A hlavně ja třeba nemam problem jezdit i 200+ km/h což je něco co je dost vzdalene pravě te kii. Takže ja tu kiu vlastně beru vic jako přepravnik než jako auto. Kompakt s takovou hmotnosti ve mě neevokuje štiku v rybnice pokud se chapeme.
@miromen jakože kompaktní EV případně kombíka typu Octa 1.5Tsi si fakt kupuje někdo, kdo řeší okreskovou hbitost jo? Já jsem v mnohem morálně starší a vyšší Kii Niro nikdy neměl na okresce pocit, že bych někomu zacláněl. fakt ne. A 200kmh+? kde to jezdíš? v ČR kde to znamená riziko okamžité ztráty papírů? já si to prostě ve svém dospělém životě dovolit nemůžu, pro mě je to zcela irelevantní údaj. Sen je projet Zlín-Praha plynule 150. Sen, který se splní tak možná v noci (kdy je mi to k prdu...)
Vůbec nechápu proč dnes u auta hledat zážitek z jízdy, když silnice jsou zcela beznadějně přecpané. Hledám komfort a efektivitu.
Vůbec nechápu proč dnes u auta hledat zážitek z jízdy, když silnice jsou zcela beznadějně přecpané. Hledám komfort a efektivitu.
@Mr.Murphy no, ale o tom poměřovani pindiku to zde je a je to puvodni zaměr tedy o nějake schopnosti na hranici. Jinak je to jednoduche a je naprosto jedno v čem sediš.
Hele jinde jsem psal jak jsem byl flustrovany z toho jak jsem se 44 kw tlačil před sebou mnohem vykonnějši kary, ktere se na okreskach bezduvodně tahly jak snopel. A ja nebyl schopen s tim nic diky tomu vykonu dělat. O čem to vypovida ?
Hele jinde jsem psal jak jsem byl flustrovany z toho jak jsem se 44 kw tlačil před sebou mnohem vykonnějši kary, ktere se na okreskach bezduvodně tahly jak snopel. A ja nebyl schopen s tim nic diky tomu vykonu dělat. O čem to vypovida ?
@Futurista on hlavně neni rozdil 600, ale 400, octavia s 1.5tsi ma 1.5t. No a dieselova jeste o 130kg vic, takze ten vykonovy rozdil bude jeste vic markantní.
@Mikesus No tak jsem si dal tu práci a mrknul se na hmotnosti (i s řidičem 75kg)
Škody Octavia TOP Selection (web a konfigurátor Škoda)
1,5TSI 110kW 6M - 1398kg
2.0TDI 110kW 7AT - 1504kg
Kia EV4 (web a ceník Kia)
EV4 Fastback Earth 58kWh - 1815kg
EV4 Fastback GT-Line 81kWh - 1900kg
Tj rozdíly jsou u lehčích verzí 417kg / u těžších verzí 396kg. Což mi přijde celkem dost...
Navíc se asi nemusíme bavit o tom, že Octavia je výrazně lepším a univerzálnějším autem pro rodinu ve všech směrech a naprosto jasně s 1,5TSI... 😉
Škody Octavia TOP Selection (web a konfigurátor Škoda)
1,5TSI 110kW 6M - 1398kg
2.0TDI 110kW 7AT - 1504kg
Kia EV4 (web a ceník Kia)
EV4 Fastback Earth 58kWh - 1815kg
EV4 Fastback GT-Line 81kWh - 1900kg
Tj rozdíly jsou u lehčích verzí 417kg / u těžších verzí 396kg. Což mi přijde celkem dost...
Navíc se asi nemusíme bavit o tom, že Octavia je výrazně lepším a univerzálnějším autem pro rodinu ve všech směrech a naprosto jasně s 1,5TSI... 😉
@ericn ano, zepfers ma hmotnost claimed ( udávaná), coz odpovídá te tvoji papírové, a zaměřené weight (EU ) s ridicem a 90% paliva. Ideálně kouknout do COC, kde pak udávají realnou hmotnost konkrétního kusu. Zatim co jsem prevazoval vsechna auta, vzdy papírová z webu byla nižší nez reálná, ktera ale odpovídala COC. Proto na zepfers maji i reálnou zmerenou předpokládám. A lepším rodinným autem je těžko říct. Jestli s rodinou chces stepovat u krajnice, tak asi jo. Pripadne je vozit v mnohem horším komfortu, tak taky.
@Mikesus No bral jsem to z konfugurátoru, kde se to počítá i s výbavou a pak přepočet na CO2, tj je to realita. Aktuálně s ní jezdím Combi 1.5TSI 6M 110kW (než mi dorazí nové auto) a nikde mě zatím nenechala. Comfort na 16" kolech (půjčovna) je zcela v pohodě. A předtím na 17" jsem netrpěl také, takže žádné drama, jak to podáváš...
A o praktičnosti a univerzálnosti Octavie IV se opravdu bavit nemusíme. EV4 fastback je nepraktický krám, kde cestovat nechceš, na dovolenou kamkoliv už vůbec ne. Navíc je vyložené hnusný...
A o praktičnosti a univerzálnosti Octavie IV se opravdu bavit nemusíme. EV4 fastback je nepraktický krám, kde cestovat nechceš, na dovolenou kamkoliv už vůbec ne. Navíc je vyložené hnusný...
@_dan a 609kg mezi jakou octavii?
Tady vidím s 1.5tsi reálnou vahu jen o 400kg nizsi.
zeperfs.com/…el13682-8639.htm
Zase neni potřeba to zvelicovat, pak clovek vypada trapne. No a s dieselem 110kw je ten rozdíl uz jen 270kg.
zeperfs.com/…-2-0-tdi-dsg.htm#…
Tady vidím s 1.5tsi reálnou vahu jen o 400kg nizsi.
zeperfs.com/…el13682-8639.htm
Zase neni potřeba to zvelicovat, pak clovek vypada trapne. No a s dieselem 110kw je ten rozdíl uz jen 270kg.
zeperfs.com/…-2-0-tdi-dsg.htm#…
@Mikesus Nechapem, co tu riesite, 150 kw je proste malo. Ci uz v enyaqu, alebo aj v tej kii. Jazdit sa s tym bude dat, ale niekedy je to nekomfortne. A to clovek pri aute za 1,1 miliona neviem, ci chce.
@Mikesus sorry, bral jsem hodnoty z testů tady na auto - www.auto.cz/…ri-penize-157062 (1328 kg vs 1910 kg). Asi je to špatně.
Nemůžu ale pořád vydýchat tu cenu, čekám že proti ceníku se bude dát sjednat podstatně nižší. Prostě 1,1 za kompaktní hacth, byť kvalitní a s velkou baterkou, mi připadá moc.
Ale když jsem kupoval od Kie Niro EV tak dali bez velkého žebrání slevu fakt brutální takže čekám že tady by snad mohlo jít něco podobného.
Jinak s Nirem jsem po roce maximálně spokojený.... Kvalita zpracování a fuknčnost všeho na jedničku. Samozřejmě 0 chyb a věcí k řešení.