Novinky
Problem toho auta je variabilita vnutorného priestoru. Na tomto mali sudruzi zapracovat v prvom rade.
@Lucky85 nejen variabilita interiéru, dojezd 400km ji odsoudí do "mama" car pozice do města. Na dovolenou s tímhle jet nechceš... Když jsou tu velká auta, co dají 1000km+ a neřešíš...
@ericn tak toto nebude auto na rozvazanie ooatrovateliek do Rakuska a Nemecka. Ak to da 400km (ak) tak to okrem raz 2x donroka na dovolenku pokryje potreby vacsiny ludi. Problem je ze ked je lavica pevne pripevnena tak je problem na dake ine vyuzitie ako rozvazanie ludi.
@Lucky85 Máte pravdu. Absence posuvných kolejnic pro sedadla v druhé a třetí řadě je z pohledu evropského zákazníka obrovský problém.
Starii k nám z Koreje ovšem přivezli jen tak mimoděk, tudíž nějaké větší úpravy asi očekávat nemůžeme. Přitom je to jinak moc povedené auto. S dieselem to jelo hezky, mělo to pohon 4x4, obrovsky prostorný interiér a parádní cenu 😄
Starii k nám z Koreje ovšem přivezli jen tak mimoděk, tudíž nějaké větší úpravy asi očekávat nemůžeme. Přitom je to jinak moc povedené auto. S dieselem to jelo hezky, mělo to pohon 4x4, obrovsky prostorný interiér a parádní cenu 😄
@Ondřej Šámal Souhlas, to zjevně není auto primárně pro Evropu a po prvotním nadšení na výstavách nastal chladný nástup prodejů i registrací. Umocněný vyškrtnutím dieselu u auta co váží kolem 2,5 až 3t a má čelní plochu tak 3m2.
Takže dej bože pokud možno dlouhý homologační život Vitu SELECT a hlavně Třídě V (byť jsou postavené na již zjevně starší a "zbytečně" robustní platformě) s dieselovým motorem 240 koní/530Nm, s možností tahat 2500kg, s trvalou čtyřkolkou, vynikajícím měničovým automatem, s možností objednat si tam spaní, vyndat sedačky (odveze to pak v klidu kubíkový ISO kontejner), sezení pro celkem 4 až 8 lidí, s maximální rychlostí na omezovači 210/225km/h a dojezdem po 3-4 min tankování podle nohy 700-900km.
Po konci klasického Multivanu asi poslední taková multifunkční rodinná alternativa je nyní tak dostupná pouze u mercedesu...
Takže dej bože pokud možno dlouhý homologační život Vitu SELECT a hlavně Třídě V (byť jsou postavené na již zjevně starší a "zbytečně" robustní platformě) s dieselovým motorem 240 koní/530Nm, s možností tahat 2500kg, s trvalou čtyřkolkou, vynikajícím měničovým automatem, s možností objednat si tam spaní, vyndat sedačky (odveze to pak v klidu kubíkový ISO kontejner), sezení pro celkem 4 až 8 lidí, s maximální rychlostí na omezovači 210/225km/h a dojezdem po 3-4 min tankování podle nohy 700-900km.
Po konci klasického Multivanu asi poslední taková multifunkční rodinná alternativa je nyní tak dostupná pouze u mercedesu...
@mariov8 musím souhlasit. MB Vito Tourer, já ho měl s 119CDI (140kW) 9AT, je dobrý cesťák. Měl jsem ho půjčený na cestu do Hamburku a zpět, cca 1300km v 8 lidech v naprosté pohodě 😉
@ericn Já mám najeto s Vitem 119CDI, většinou 4x4, také stovky tisíc km, služebně, dovolené, výlety, ... a dnes s MBUX a i nějakými těmi odkládacími prostory se mu málo co dá vytknout. Ano, Véčko je (až na ty odkládací prostory) ještě jinde. Ale taková příjmová vrstva nejsem. Zlatá auta!
@Ondřej Šámal Tak snad posuvná sedadla jsou výhoda v celém světě.
@KANKUNEN Toť otázka...
Mně navíc chybí i možnost sedadla jednoduše vyndat. U starie se musejí doslova vymontovat, takže je to spíše opravdu na převoz lidí. Klasická rodinná dodávka s nějakou variabilitou to z evropského pohledu moc není 😒
Mně navíc chybí i možnost sedadla jednoduše vyndat. U starie se musejí doslova vymontovat, takže je to spíše opravdu na převoz lidí. Klasická rodinná dodávka s nějakou variabilitou to z evropského pohledu moc není 😒
"Dojezd až 400 km.....", no safra z toho si sedam na zadek.
To že mpv se vznětový motorem mají běžné nájezd na nádrž min trojnásobný a mpv se zážehový motorem cca dvojnásobný autor článku nějak poopomnel.
To že mpv se vznětový motorem mají běžné nájezd na nádrž min trojnásobný a mpv se zážehový motorem cca dvojnásobný autor článku nějak poopomnel.
Ideální shuttle bus na letiště, nyní konečně s elektrickým pohonem, který odpovídá designu z budoucnosti.
Vše se perfektně sešlo a zaslouží si potlesk 👏
Haha, přesně 👍
A představ si, že v tom tunelu by mohly jet i kavárenské vozíky s latté, aby pasažéři měli coffee-to-go ještě před boardingem. A to je jen zlomek všech možností tohoto křivého Háčka - počkej, až přidáme mini-pás s croissanty.