Novinky
RiMa
1
@Ja Prvni 123 "... pro vetsinu lidi nevhodna" s tim nemuzu souhlasit. Jakykoliv vyvoj a snaha udrzet fosilni paliva je nesmysl.
Přejít do diskuze
@Ja Prvni 123 A mozna jsem se uplne nepletl!
Stellantis dnes oznamil dalsi vyvoj a obnoveni vyroby motoru FireFly, jako litrove trivalce, s turbem i bez nej, a jako ctyrvalce 1.3 a 1.5.
To zni dobre.
😄
Stellantis dnes oznamil dalsi vyvoj a obnoveni vyroby motoru FireFly, jako litrove trivalce, s turbem i bez nej, a jako ctyrvalce 1.3 a 1.5.
To zni dobre.
😄
@RiMa K cemu?
Je to reseni.
Bateriova auta jsou pro vetsinu lidi nevhodna, pro nektere az nepouzitelna.
Pokud tohle znamena auto bez kabelu, ale pritom s tocivym momentem uz od nulovych otacek atd., tak proc ne.
Ten smer je zretelnej: proste misto klasicke prevodovky generator a pohon kol elektromotorem.
Prijde mi to jako pouzitelne reseni.
Je to reseni.
Bateriova auta jsou pro vetsinu lidi nevhodna, pro nektere az nepouzitelna.
Pokud tohle znamena auto bez kabelu, ale pritom s tocivym momentem uz od nulovych otacek atd., tak proc ne.
Ten smer je zretelnej: proste misto klasicke prevodovky generator a pohon kol elektromotorem.
Prijde mi to jako pouzitelne reseni.
Myslim si, ze to tak nakonec skonci.
Hadal jsem sice modernizaci dvouvalce, ale proc ne - jestli to bude fungovat, klidne muze zacit "noname".
😄
Hadal jsem sice modernizaci dvouvalce, ale proc ne - jestli to bude fungovat, klidne muze zacit "noname".
😄