Novinky
Minimalismus narazil: Čína nařizuje návrat tlačítek do nových aut, náklady budou šílené
16 komentářů
Konecne..... niekto tusim znovu objavil koleso!
Este nakoniec objavia aj okruhly volant .... To bude sranda ....!
Este nakoniec objavia aj okruhly volant .... To bude sranda ....!
Silene naklady?
Ne, jen pouzitelny duvod ke zdrazeni... nektery veci jsou vsude stejny.
Ne, jen pouzitelny duvod ke zdrazeni... nektery veci jsou vsude stejny.
@KANKUNEN Nemyslím si. Možno u niekoho iného. Alebo to možno bude dodatočné vysvetlenie, keď si dal nápovedu.
Ještě že jsem koupil Audi Q5 ve staré verzi před 2 roky. Perfektní ergonomický interiér s tlačítky a tabletem kde je jen to co se nemusí denně používat. V podstatě je jen na zrcadlení map z mobilu 😉👍 Nový model Q5 i Q3 je paskvil. Ale snad konečně dostanou všichni rozum 🤣
Je vidět, že rozum nakonec zvítězil nad šetřením na nesprávných místech. Teď jen jaká všechna tlačítka budou povinná, aby to nezůstalo u zmíněného výčtu.
A to je v Číně, kde se jezdí cca 110 a průměrnému řidiči je cca 35. Co teprve v Evropě, kde se jezdí i 200+ a jezdí tu i devadesátiletí...
Jinak moc bych se přimlouval, aby mezi povinnými tlačítky bylo alespoň pro smrdutý region východní Evropy i tlačítko přepnutí na vnitřní ventilaci. Koukal jsem, že třeba v novém ID.Polo (a spol.) tomu tak je, takže super 😊
Jinak moc bych se přimlouval, aby mezi povinnými tlačítky bylo alespoň pro smrdutý region východní Evropy i tlačítko přepnutí na vnitřní ventilaci. Koukal jsem, že třeba v novém ID.Polo (a spol.) tomu tak je, takže super 😊
Konečně to někomu došlo. Debilní EU u nových aut reguluje kde co, ale v případě ovládání základních funkcí (které by z důvodu bezpečnosti samozřejmě měly být obsluhovány poctivými tlačítky) to nedělá. A právě takové nařízení by bylo potřeba jako sůl a už dávno mělo být vydáno!
My jsme tomu za mého mládí říkali : jako u blbých na dvorku.