Novinky
Jaký je ten tříválec o objemu 1.2l? Poučili se konstruktéři ze slabin dřívějších agregátů? Pokud se nemýlím, je to přímo vstřik. Má nějak ošetřenu odolnost proti zakarbonování a ztráty těsnosti mezi ventilem a jeho sedlem?
Nepřišla náhodou řeč na prezentaci ohledně materiálu potahů sedadel ve vyšších verzích microCloud?Osobně musím říct, že jsem se v tom potil a to jsem měl teď v zimě na testování bigstera na pár dní.Nebude možnost i u vyšších verzí mít pouze textilní potahy?
@Luk Trenic nepřišla, ty potahy nejsou novinka. Taky jich nejsem fanouškem, jezdil jsem s nimi v dusteru i bigsteru. Ten matroš je specifický pro verzi Extreme, která je laděná outdoorově, takže jeho výhodou má být snazší udržování a čištění. Jogger má kromě Extreme cca stejně vybavenou verzi Journey a ta má látkové potahy (stejně jako bigster), sandero bohužel ne.
Pane Bednáři, pěkný den.... tak co ten článek s nesmyslnýma spotřebama a výpočtama u toho Citroenu... viz diskuse www.auto.cz/diskuse/99689/1
Komentář nebude? tzn. že opíšete čísla z PP a pak budete celkový dojezd vyvozovat z jiných čísel, u kterých ale neuvedete, jak jste k nim přišel? Pohodička, jedem dál? 😉
Jako klidně, ale je to trošku trapas....
Komentář nebude? tzn. že opíšete čísla z PP a pak budete celkový dojezd vyvozovat z jiných čísel, u kterých ale neuvedete, jak jste k nim přišel? Pohodička, jedem dál? 😉
Jako klidně, ale je to trošku trapas....
Jasně, chápu. Až bude prostor, tak se na auto podívejte pořádně. třeba otevřít kapotu, ohnout se pod auto, podívat se na vanu rezervy...
Ale pak nepište že se na autě nešetří, když na to nemáte čas to zjistit 😉
Samozřejmě, naoko auto vypadá lépe a lépe, jen je to čím dál víc nahoře huj, dole... (nejen u Dacie).
Protože mám oči.