Novinky
Maxmilian_Von_Mondeo
0
O tom jste psali nedávno a bohužel, v tomto článku není žádná nová informace. Ale chápu, že senzaci si musí každý redaktor vydat za svou.
Přejít do diskuze
@adamzprahy Taky se divím a držím palce. Prapor ve velkých sériích vyráběných rámových autech drží dlouho už jen Toyota a americká velká trojka (jasně Géčko léta taky, ale to je spíš výjimka potvrzující pravidlo).
@simson33 já se tomu rámu docela divím, obzvlášť zmíněná konkurence v článku nejen že není na rámu, ale nemá ani "správnou" koncepci. Jinak se mi ten nápad taky líbí.
@kruskar Ta "patnáctka" tady bude (odhaduju) z větší části plnit roli generátoru pro hybrid. Raketa to určitě nebude, ale pokud ICE dodá 140kW jako v CLA hybrid, tak to půjde.
Tak po dlouhé době zase zpráva od Mercedesu, která mě těší. Nové malé Géčko bude stát na žebřinovém rámu a sestava bude obsahovat i spalovací motor! Jasně, na to, zda to bude "steel frame" jako u Géčka je třeba vyčkat, nicméně zpráva dává naději 😄 , že uvidíme zase správný offroad.
@Franta Raketa 4,4m dlouhé auto na rámu, bude vážit minimálně 2 tuny. S tou patnáctistovkou to bude asi paráda.😊