Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Doporučujeme: Hity týdne 02/2015

Ondřej Chamilla
Diskuze (0)
Které články a videa se vám minulý týden líbily nejvíce? Zde je přehled tří nejčtenějších a nejsledovanějších.

Minulý týden na Auto.cz vyšlo 101 článků s novinkami a videi.

Přinášíme přehled těch, které minulý týden vzbudily největší zájem. Které novinky a videa oslovily největší počet čtenářů? Podívejte se na krátkou rekapitulaci.

Z návštěvy STK si nově odnesete pouze červenou známku na zadní poznávací značce. Kontroly emisí vás to však nezbaví.

Řidiči absolvující od letošního roku prohlídku ve stanicích technické kontroly (STK) už nedostanou zelenou známku, kterou se na registračních značkách vozidel označovalo absolvování kontroly emisí. Nová vozidla tak mohou mít na značkách pouze červenou značku. Majitelům vozidel, kteří kontroly absolvovali dříve, ale Ministerstvo dopravy nedoporučuje staré zelené známky strhávat. Mohli by tím poškodit ostatní znaky registrační značky, uvedl úřad v dnešní tiskové zprávě.

Letošní Rallye Dakar v kategorii kamionů je nejvyrovnanějším soubojem v historii. Nabízím vám ze zákulisí několik postřehů, které nemáte možnost zachytit z fotografií nebo televizních záběrů.

Nová generace Mercedes-Benzu C úžasně jezdí i vypadá. Leč jak ukazují první zkušenosti majitelů, bezproblémová není.

Když se potkají dva ješitní řidiči, může z toho být pořádná mela. To dokazuje video zachycující oplácení na příjezdu do Prahy po dálnici D1.

Sériová výroba autonomních vozidel se nám postupně přibližuje. Důkazem budiž toto Audi A7 Sportback, které samo ujelo bezmála 900 kilometrů.

Vytříbený charakter Porsche 911 je postaven na plochých šestiválcových motorech. Podívejte se, jak se tyto agregáty vyrábějí.

Ondřej Chamilla
Diskuze (0)