Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Kia se taky převlékne: Nový design prodejen je tady

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
Do konce roku 2013 mají projít modernizací všechny showroomy Kia Motors na Slovensku.

Návrh specialistů společnosti Kia Motors na přestavbu prodejen vychází z moderního urbanistického stylu a jednoduchých linií. Na novém designu budov showroomů značky Kia se podílel i samotný šéfdesignér automobilky, Peter Schreyer.

Nová společná identifikační linie Kia Motors obsahuje kromě architektonického návrhu přestavby samotné budovy ve stylu Červené kostky i několik základních exteriérových prvků – jako například nové řešení nápisu na fasádě nebo vstup do interiéru.

Přestavba interiéru se týká nejen nábytku, ale kompletního vybavení prostoru pro zákazníky. Nový design mají i stojany na ceníky a katalogy, označení servisu i pracovišť prodejců a přijímacích techniků a stěna s vystaveným příslušenstvím.

V Evropě je první prodejna v novém stylu v Bratislavě na Tuhovskej ulici. Na financování projektu pro Kia Bratislava participovaly tři strany – centrála Kia Motor Corporations, Kia Motors Sales Slovensko a autorizovaný importér a dealer Kia Bratislava.

Společnost Kia Bratislava byla prvním autorizovaným prodejcem značky Kia, které začala stavět samostatné prodejní místo už v roce 2003 a to podle tehdejších platných standardů Kia Motors.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
Avatar - pallas
14. 4. 2011 02:20
v Europe maju co prerabat
Ked sa tulam po Rakusku a Nemecku, tak die dealerstva KIA su "kazdy pes jina ves".
Jeden je plechova buda s rovnou strechou, dalsi vyzera ako Lidl, dalsi ako rodinny dom s vykladom.. Alebo predavaju auta KIA spolu sa dalsimi znackami v tom istom objekte, to je tiez dost bezne (napr. v Karlsruhe je autohaus KIA s tromi dalsimi znackami pod jednou strechou).

Nejaka vizualna podobnost medzi tymito?
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
https://kia-mediacenter.mk4.rdsrv.mehr… />[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]

No a tento uz prerabat urcite nebudu (Heiligenhaus, D)
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]

Tento vraj ano (Selm, D)
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]
[odkaz]

Avatar - 3_diamanty
12. 4. 2011 15:32
pekne
:yes: