Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Opel znovu rozjíždí „Velkolepé testovací jízdy“

Ondřej Láník
Diskuze (3)
Od druhé poloviny května do poloviny srpna bude u českých a slovenských dealerů značky Opel připraveno na 120 testovacích vozů, které si zájemci budou moci zapůjčit k osobnímu vyzkoušení zdarma až na 3 dny.

Po mimořádném úspěchu z loňského roku Opel i pro letošek připravil pro nejširší veřejnost masivní program zákaznických zkušebních jízd „Velkolepé testovací jízdy“ – od druhé poloviny května do poloviny srpna bude u českých a slovenských dealerů značky Opel připraveno na 120 testovacích vozů, které si zájemci budou moci zapůjčit k osobnímu vyzkoušení zdarma až na 3 dny.

"Chceme, aby se o kvalitách našich modelů mohly na vlastní kůži přesvědčit i tisíce potencionálních zákazníků,“ říká Martin Krob, prodejní a marketingový ředitel české a slovenské kanceláře GM Southeast Europe.

Pro zájemce o až třídenní testování budou připraveny modely Astra GTC, moderní pětimístný kompakt sportovního střihu, dále Meriva, nejprodávanější evropský MPV model své kategorie, a Zafira, zakladatel a etalon třídy sedmimístných MPV modelů.

„Na základě pozitivních zkušeností z minulého ročníku předpokládáme, že během tří měsíců testovacího programu se v ČR a SR uskuteční hodně přes tři tisíce zkušebních jízd, což považujeme za zcela mimořádnou příležitost, jak oslovit potenciální zákazníky,“ říká Martin Krob.

Zájemci o testování vozů Opel v programu „Velkolepé testovací jízdy“ se od 15.5. 2006 mohou hlásit a domlouvat si individuální termín buď přímo u autorizovaných prodejců Opel, nebo prostřednictvím internetové adresy www.opel.cz, resp. www.opel.sk, k dispozici je i infolinka 800 101 101. Vlastní testovací jízdy se „rozjedou“ o týden později.

Ondřej Láník
Diskuze (3)