Poslední šance na kontrolu vašeho vozu za zvýhodněnou cenu!

Komerční prezentace

Už jen do 31. května běží u všech autorizovaných partnerů značky ŠKODA Jarní servisní akce. Znáte lepší způsob, jak dostat váš vůz do kondice před hlavní motoristickou sezonou?

Zima se v letošním roce přihlásila o slovo více, než bývalo v posledních letech zvykem. Proto je na místě klást si otázky, nakolik se všudypřítomná posypová sůl či štěrk, mrazivé počasí a výkyvy teplot podepsaly na kondici vašeho automobilu. Navíc v době uzávěr a práce z domova leckdo přes zimu skoro nejezdil. Tím spíše je třeba věnovat pozornost kontrole. Čím déle totiž vozidlo stojí (zvláště v zimě), tím nemileji může být řidič překvapen na cestách. Je opravdu vaše ŠKODA připravena na přicházející hlavní sezonu? To letmým pohledem těžko spolehlivě posoudíte. Stačí však přivézt ji do nejbližšího značkového servisu – a okamžitě máte jasno. Servisní experti na místě prověří jeho kondici a vy máte na silnici potřebnou jistotu, že nezůstanete někde viset. Znáte to – pokud člověka postihne nepříjemnost, podle zákona schválnosti se tak stane zrovna tehdy, když se to hodí nejméně.

Zaměřeno na části, které si po zimě zaslouží péči

Co vše v rámci této sezonní akce zkoumají? Servisních úkonů je celá řada a vše se zaměřuje na nejdůležitější součásti vozu, které by vás mohly na cestě zradit v té nejméně vhodné situaci. Kontrolují se stěrače a ostřikovače, brzdy a zavěšení kol, množství všech provozních kapalin, tlak v pneumatikách, funkčnost a nastavení světlometů i stav po zimě zdecimovaného akumulátoru. Součástí je rovněž diagnostika s výpisem paměti závad, do něhož zákazník může nahlédnout. V případě zjištění problému či závady vám bude nabídnuta cenově nejpřijatelnější náprava. Nemá smysl sázet na náhodu, jistota za volantem rozhodně stojí za těch pár korun. Cena je totiž dotovaná a pro zákazníka tudíž velmi příznivá. Přesnou částku zjistíte dotazem ve svém servisu, může se případ od případu mírně lišit. Jarní servisní akce 2021 každopádně brzy končí, tak ji nepropásněte. Byla by to škoda.

Advertisement

Do léta v novém

Kromě servisních úkonů můžete pro svůj vůz výhodně dokoupit i příslušenství, jako například nová kola, nosiče nebo například koberečky. Případně můžete na ŠKODA eshopu zakoupit i oblečení nebo cyklistické vybavení. Kompletní nabídku zvýhodněných produktů najdete na webu eshop.skoda-auto.cz.

Advertisement

Se šekovou knížkou za hubičku

Mezi majiteli starších vozů stále koluje řada fám. Mýty o vysokých cenách ve značkových autoservisech dávno nemají s realitou nic společného. V řadě případů je pravdou spíše opak. Například vlastníci vozů ŠKODA ve věku od 4 let výše mohou využívat zajímavé slevy s tzv. Šekovou knížkou. Díky ní se ceny servisních prací i originálních náhradních dílů snižují až o 20 %, čímž hravě vyrovnáte údajně neodolatelnou cenovou nabídku neznačkových garážistů. Že ji ještě nemáte? O důvod víc, proč navštívit autorizovaný servis. Řekněte si o ni přejímacímu technikovi teď hned. Dostanete ji zdarma a rovnou můžete začít s čerpáním slev.

Advertisement

Komerční prezentace
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly