Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Vedení Prahy nemá plán dopravních opatření po otevření Blanky

redakce AUTO.CZ
Diskuze (11)
Vedení hlavního města Prahy zatím nemá plán dopravních opatření, která budou navazovat na otevření tunelového komplexu Blanka, jež se plánuje na září.

V tuto chvíli není hotový není ani harmonogram dopravních opatření, který nyní připravuje pracovní komise, řekl náměstek primátorky Petr Dolínek (ČSSD). Tunel Blanka, který měl být otevřen již před lety, přivede desítky tisíc aut do dalších míst v Praze, největší obavy z nárůstu dopravy mají obyvatelé Holešoviček.

O dopravních opatřeních, která by měla navázat na šestikilometrový tunel, se v Praze mluví už několik let. Zatím ale vždy zůstalo u plánů a studií, žádná z politických reprezentací nic konkrétního nezrealizovala. „Musíme vyhodnotit všechny varianty. Po předchůdcích nám totiž nezůstal žádný plán," řekl Dolínek.

Chystá se jednání s Prahou 1 a Prahou 2 ohledně dopravních omezení kolem Vltavy. Téměř s jistotou lze podle Dolínka hovořit o opatřeních na magistrále. Projektanti navíc pracují na variantě zahloubení Povltavské ulice. „Bude sice těžké přesvědčit kolegy ke stavbě dalšího tunelu, ale po technické stránce asi jiná varianta nebude možná," doplnil náměstek.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (11)
Avatar - Pekelná Micinka
28. 4. 2015 23:22
New joke
[odkaz]
Avatar - WinDiesel
28. 4. 2015 19:44
Re: ok
Nevím jestli jsou Pepíci finančně negramotní (včetně té hromady naplavených), ty ale tady každý den přesvědčuješ všechny o své negramotnosti ve všech směrech.
Avatar - praděda7
28. 4. 2015 18:19
Re: ok
No, neboj o té finanční negramotnosti pražských pepíků. Ti když potřebují zase nějaký peníze z Moravy vytáhnout, tak ten "tunel" jsou schopni udělat aj za týden... >:D
Avatar - IbizaFR
28. 4. 2015 18:14
Re: Prosim o zavedení rubriky...
moje řeč a všichni by vydělali, za pár let zase odvézt-přivézt-odvézt-přivézt >:-[] >:-[] >:-[]
28. 4. 2015 16:37
Re: Prosim o zavedení rubriky...
Skládka nad motolskou nemocnicí taky dobrá....