Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Efektnější pokyn ke startu jste ještě neviděli

Michal Fokt
Diskuze (3)
Jak dáte řidiči vědět, že může vyrazit na trať? Můžete mu třeba jednoduše zavolat nebo poslat zprávu. Nebo...

Vzpomínáte si ještě na videoklip The Cog na Hondu Accord Tourer? Svého času nadchl komplikovaným, plně mechanickým způsobem bez triků, jak dostat japonský kombík z rampy. Pokud ne, dá se to na youtube snadno najít. Byla to skvělá, sterilně čistá práce reklamní agentury, na které se určitě podílel velký tým "hračičků" s veškerou myslitelnou podporou. Teď tu však máme vpravdě garážovou obdobu klipu od Rude Goldberga, v níž si přijdou na své zejména kuličky z ložisek, ale i další komponenty, které běžně najdete ve své garáži. je to sympaticky "syrové" a rozhodně stojí za shlédnutí, jen a kamera mohla být trochu lepší.

Michal Fokt
Diskuze (3)
Avatar - iudex
9. 9. 2016 09:40
Re: reklama
To je predsa na prvý pohľad jasné, že to nie je bez trikov (a neviem, kde autor prišiel na to, že je to "čisté", to ani samotná Honda netvrdila). Akceptujem, ak je to zložené z viacerých samostatných scén, ak by to aspoň samostatne mohlo fungovať. Ale toto je jasne trikové. Kto sa pozrie napr. na kolesá, ktoré akože na základe jemného ťuknutia vyjdú do kopca po rampe (26. s), ten nemôže ani sekundu veriť tomu, že by to šlo čo i len teoreticky. Plus ani 90% ostatných kontaktov by nemohlo v reále fungovať, väčšinou majú tie pohybujúce sa súčasti malú kinetickú energiu na to, aby vykonali taký pohyb, resp. aby tá odovzdaná kinetická energia uviedla do pohybu inú súčiastku.
8. 9. 2016 23:27
rude Rube ...
"Teď tu však máme vpravdě garážovou obdobu klipu od Rude Goldberga" na pána čo je mŕtvy od 1970 celkom úspech a navyše ten preklep v mene... "Rube Goldberg machine" je označenie a nie autorstvo
Avatar - _Karel_
8. 9. 2016 19:15
reklama
Ta reklama na Accorda byla skvělá, a i tohle je povedené, muselo to dát dost práce :yes:
[odkaz]
Ale nejsem si na rozdíl od autora moc jistý, že se to obešlo bez triků (Accord).