Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Lewis Hamilton si spletl box, místo k Mercedesu zajel k McLarenu

Diskuze (20)
Znáte to i z běžného života – celé roky jezdíte stejnou cestou a pak máte jet jednou jinak, jenže jedete jako vždycky…

Pilot Formule 1 Lewis Hamilton pět let závodil za tým McLaren. S britskou stájí spojil celou svoji dosavadní kariéru, a tak se dá s trochou nadsázky říct, že paddock velkých cen nezná jinak než z boxů McLarenu.

Právě tato zkušenost se mu poněkud vymstila v letošním druhém závodě na malajském okruhu Sepang: při zastávce v boxech zajel Hamilton podle zvyku k nachystaným mechanikům připraveným u McLarenu. Jenže od letoška jezdí za stáj Mercedes AMG… Naštěstí si všichni zachovali duchapřítomnost – mechanici uvolnili cestu a Hamilton si svoji chybu okamžitě uvědomil. Takže nakonec je z toho jen veselá epizoda, která závodníka stála maximálně nějakou tu sekundu a pobavila celý svět, včetně jeho přítelkyně zpěvačky Nicole Scherzinger.

Diskuze (20)
26. 3. 2013 12:18
Re: SPRAVNA VOLBA STOPNOUT ROSBERGA
Mají, je to povinný už od počátku 30. let. :-)
26. 3. 2013 10:57
otázka
Jen tak pro zajímavost… Nevíte někdo, zda by mohli v boxu McLarenu Hamiltona obsloužit? Jako jestli by mohli vyměnit kola, dotankovat atd… (z technického pohledu) :-)
Avatar - Pekelná Micinka
26. 3. 2013 01:18
Re: SPRAVNA VOLBA STOPNOUT ROSBERGA
Spíš Buttona by nemuseli tlačit zpátky, kdyby měli nějaké elektrické pistole na dotahování kol. Místo a provoz v uličce stejně omezují, když ho tlačí zpátky do boxů, takhle by naběhli a utáhli (tedy pokud to kolo jde dotáhnout bez zvedání auta do správné přesné pozice).
Avatar - Pekelná Micinka
26. 3. 2013 01:13
Re: videl som to <b class="smile01"><b>:-)</b></b>
No otázka je, kdo by jezdil na jeho místě, resp. na místě Schumachera.
Avatar - Pekelná Micinka
26. 3. 2013 01:09
Re: Directed by
Podle mě je Webber natolil oddaný v tom smyslu, že musí, protože už by asi jinak v F1 nejezdil, že Vettela nechal. Sice si nepamatuji, kdy měnili gumy, ale že by mu Vettel ujel bez toho, aby měl lehčí auto si nemyslím. U Lewise bylo vidět, že zkrátka ví, že je pro Mercedes marketingově důležitý a že proto to zinscenovali takto, ale že ví, že by jinak na bedně nebyl. Alonso si to posral sám, pokud věděl, že tahá křídlo po zemi. Měl jet buď do boxů rovnou, nebo na té rovince jet mnohem pomaleji (takže raději do boxů).