Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Mladík skvěle napodobuje zvuky motorů

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (5)
Soutěže jako je Australia's Got Talent 2012 toho v souvislosti s auty většinou moc nenabízejí, ale občas se objeví výjimky, které stojí za to.

Australia's Got Talent 2012 je samozřejmě stejnou soutěží jako u nás Česko Slovensko má talent a i zde se tříčlenné porotě a divákům předvádí především zpěváci, tanečníci, kouzelníci, akrobaté a řada dalších jedinců všech věkových skupin toužících po úspěchu a slávě.

Pro fanouška motorismu tedy nic moc, ale v Austrálii se objevila výjimka, kterou je mladík jménem Daniel. V případě pokusu o zaškatulkování by se měl zařadit mezi beatboxery napodobující svými ústy různé hudební nástroje. Daniel ale narozdíl od nich napodobuje zvuky motorů.

Při svém vystoupení Daniel předvedl zvuk monopostu týmu Red Bull včetně zastávky v boxech a následně i upravenou Mazdu RX3 Sedan s přeplňovaným Wankel motorem pod kapotou nebo dragster z osmiválcového Holdenu Torana.

Svým výkonem pobavil porotu natolik, že jej poslala do dalšího kola a diváci Australia's Got Talent 2012 se tak mohou těšit na další sérii zvuků různých motorů, které jim Daniel nabídne.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (5)
20. 4. 2012 22:17
Re: prekvapil
[odkaz] myslim, že tajten je ještě lepší :-)
Avatar - 3_diamanty
20. 4. 2012 12:31
Re: Zklamal
tak toto je neskutocny frajerrrr :yes:

borec ;-)
Avatar - Renglon
20. 4. 2012 12:14
Zklamal
Mně se vůbec nelíbil. Tenhle je lepší [odkaz]
20. 4. 2012 11:49
Re: prekvapil
Mi se vic libi tenhle :-) [odkaz]
20. 4. 2012 09:15
prekvapil
..cekal jsem nejaky amatersky trapny pokus, ale tohle bylo vazne pekne.. :-) .. zasmal jsem se u toho asi jako u tohohle madara, takze hodne.. :-) [odkaz] :yes: :yes: