Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Sloni a nosorožci jako nepřátelé motorismu

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (8)
Útok slona nebo nosorožce na osobní automobil je téměř vždy pro výsledek lidské tvořivosti více či méně likvidační a je jedno, jestli se jedná o Škodu Fabia nebo výrazně robustnější Toyotu Land Cruiser.

Srážka automobilu se zvěří je prakticky vždy nepříjemná. V našich končinách představuje největší riziko pro motoristy srnčí, jelení a černá zvěř, která přebíhá přes silnici a ke střetům tak dochází při větších rychlostech.

Poněkud odlišný problém představují na první pohled mírumilovně vyhlížející nosorožci a sloni, kteří si na strkanou hrají se stojícími auty. Někdy se může jednat o pokus zjistit jak moc je ta věc nebezpečná, zatímco jindy jsou pevně přesvědčeni, že ji musí zničit a občas jim auto prostě jen překáží nebo si je vyberou jako ideální drbátko pro své boky.

V každém případě mohou být majitelé automobilů, na než zaměří svou pozornost několikatunové čtyřnohé kolosy, rádi, když celý incident skončí jen u pomačkaných plechů jejich vozu.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (8)
Avatar - Kolouš
2. 8. 2016 08:46
Re: Dalsia perla na auto.cz?
s mezinárodním přesahem....
1. 8. 2016 15:17
Hloupý nadpis člověka od monitoru, jájájáauto.
Když se někdo pohybuje v přírodě a ještě k tomu v divočině, tak s něčím takovým musí počítat a umí taky přijmout nějakou tu ránu. Ale zdejší "hrdinové" za volantem si troufnou tak akorát na někoho slabšího a to ještě prostřednictvím toho auta, nebo schovaní v tlupě proti jednomu, čelem se to nepostaví. Co takový Niki Lauda, právě má výročí, Formule 1 je nepřítelem všehosvěta ?
Avatar - Kolouš
1. 8. 2016 15:01
Re: Dalsia perla na auto.cz?
a já bych řekl, že nepřítelem motorismu jsi právě ty. Alespoň to z tvých příspěvků tady tak vypadá
Avatar - 3_diamanty
31. 7. 2016 20:51
Re: hrochy
akoby rohom vbehol kdesi pod blatnik ( medzi vytocene koleso a kasnu ) ... zrejme aj vdaka tomu ta toyota vysla vcelku bez nasledkov .. ale tazko to z tohto uhla vidiet

niekde na nete je aj video ako aligator v amerike odtrhol terenaku plastovy naraznik po tom co sa do neho zahryzol ...
Avatar - Rubb
31. 7. 2016 20:39
Re: hrochy
Mě překvapila ta Toyota ve 2:08... Ta to zvládla docela dobře, to zaskočilo i toho nosorožce :-) To je jak z reklamy na robustnost :yes: >:D