Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Aprilia a Moto Guzzi s přitažlivou nabídkou na českém trhu

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Společnost Faber Moto s.r.o. nabízí pro širokou paletu modelů motocyklů značek Aprillia a Moto Guzzi s atraktivním příslušenstvím zdarma. Zákazníci si tak mohou individualizovat svůj vysněný motocykl přesně podle svých představ.

Společnost Faber Moto s.r.o., která je od začátku roku 2017 výhradním dovozcem jednostopých vozidel značek Aprilia, Moto Guzzi, Piaggio a Vespa do České republiky, připravila pro závěr roku atraktivní nabídku vybraných modelů Aprilia a Moto Guzzi s originálním příslušenstvím zdarma.

„Motocykl je výkladní skříní každého fanouška jízdy v jedné stopě, a tomu také odpovídá touha vlastnit skutečný originál, který věrně vyjadřuje osobnost jeho majitele,“ říká Laura Marko, marketingová manažerka společnosti Faber Moto. „Vycházíme proto vstříc přáním našich zákazníků a na závěr letošního roku jsme pro ně sestavili mimořádně výhodnou nabídku motocyklů Aprilia a Moto Guzzi, k nimž získají jako bonus stylové originální příslušenství v hodnotě až 50 000 Kč.“

S končící sezonou nabízí značky Aprilia a Moto Guzzi skvělou příležitost, jak si udělat radost a připravit se již nyní na nadcházející jaro. Fanoušky nekompromisní sportovní jízdy potěší zejména modely Aprilia RSV4 RF a RR, ale také Tuono V4 Factory (všechny s bonusem 50.000 Kč v podobě příslušenství zdarma), Aprilia Shiver 900 a Dorsoduro 900 (příslušenství za 40.000 Kč), Aprilia Tuono V4 RR s originálním příslušenstvím v hodnotě 30.000 Kč a modely Aprilia Tuono 125, RS 125, RX 125 a SX 125, které si mohou zákazníci upravit podle svých představ příslušenstvím v hodnotě 15.000 Kč.

Originální příslušenství jako bonus se dodává také pro motocykly Moto Guzzi. V jejich případě se jedná o modely California Audace Carbon, California Touring SE, California Eldorado a MGX-21 Flying Fortress (hodnota příslušenství zdarma je vždy 50.000 Kč), V9 Roamer a V9 Bobber s příslušenstvím za 40.000 Kč, V7 Racer a V7 Anniversario (30.000 Kč), V7 Rough, V7 Milano, V7 Carbon, V7 Special a V7 Limited (25.000 Kč) a V7 Stone (20.000 Kč).

Výhodná akční nabídka motocyklů Aprilia a Moto Guzzi s originálním příslušenstvím platí do konce roku, nebo do vyprodání zásob.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)