Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Bentley Mulsanne Majestic: 15 kusů speciálně pro Arabský poloostrov

David Bureš
Diskuze (7)
Mulsanne Majestic je podle Bentley jeden z nejluxusnějších automobilů dostupných na trhu.

Zákazníci z Arabského poloostrova milují luxusní zboží a doslova zbožňují unikátní zboží. Bentley takovým klientům vyšlo vstříc a postaví pro ně luxusní sedan Mulsanne v edici Majestic. Vznikne jen 15 exemplářů tohoto vozu inspirovaného královskými rodinami.

Každý z vyrobené patnáctky kusů se bude lišit svojí specifikací a výbavou. Spojovacím znakem exemplářů pro zákazníky z Kataru jsou zvýrazněná maska chladiče, slonovinový lak karoserie s jemnou linkou na boku, speciální 24palcová kola Mulliner a znaky edice Majestic.

Uvnitř se zákazníci mohou těšit na speciální sedačky v hnědém odstínu Magnolia, které kontrastují s tmavými koberečky v odstínu Dark Tan nebo černými záclonkami pro větší soukromí pasažérů na zadních sedačkách. Součástí výbavy je chladnička se skleničkami z matného skla.

Klienti si mohou Mulsanne dále dovybavit. K dispozici budou například iPady s vykládaným nápisem Majestic pro pasažéry na zadních sedadlech nebo speciální polštářky zdobené stejnou kůží jako sedadla.

Všechny vyrobené vozy budou označeny vlastním unikátním číslem. Pět exemplářů z plánované série Mulsanne Majestic poputuje do Kataru. Pět kusů je určeno pro Saudskou Arábii, zbývající pětice zamíří do Spojených arabských emirátů.

David Bureš
Diskuze (7)
Avatar - Barrichello
28. 1. 2015 15:41
Re: ujde
exkluzivita je v té limitované sériii, nikoliv v Mulsanne jako takovém. Těch je tam samozřejmě hodně
Avatar - Barrichello
28. 1. 2015 15:36
Re: ujde
edit
Avatar - fOE
28. 1. 2015 15:30
Re: tak nejako
Jablka a hrusky.
28. 1. 2015 15:24
ujde
tak limoška je elegantná, to treba nechať, ale nie som si istý tou exkluzivitou, šak ich tam na púšti bude viac jak tiav.
Avatar - 3_diamanty
28. 1. 2015 13:39
tak nejako
si predstavujem top luxusnu limuzinu a nie to co na nas chrli nemecke audi bmw a mercedes....

bentley ;-) :yes: ten luxus a noblesu citit az sem :yes: