Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Chevrolet Captiva 2013: Diody a vylepšený interiér

Diskuze (5)
Svoji osmou sezónu otevře Chevrolet Captiva druhým faceliftem. Po dvou letech od poslední modernizace se změní vzhled a vylepší výbava.

Chevrolet naordinoval svému velkému SUV druhý facelift. Ten je mnohem mírnější, než tomu bylo při první velké modernizaci v roce 2011 – tehdy se kompletně změnila příď a Captiva dostala zcela nové motory. Tentokrát se ladí hlavně druhá část karoserie.

Captivu modelového roku 2013 poznáte zezadu naprosto neomylně. Místo čirých totiž dostala červené kryty koncových světel a k tomu diodovou techniku. Tuto změnu podtrhují nové hranatější koncovky výfuku, které lépe zapadají do designu zadních partií. Chevrolet slibuje i nový design 18palcových kol, na první fotce ale prezentuje jejich současnou podobu.

Tisková zpráva automobilky zmiňuje i další změny: novou mřížku chladiče, nový tvar předních mlhovek, jiné dekorační obklady v interiéru a obměněnou nabídku čalounění sedadel.

Komfortní výbava dražších verzí se rozšíří o dvouzónovou klimatizaci, vyhřívání zadních sedadel a ambientní osvětlení interiéru. Standardem bude i bezklíčové odemykání, které dosud Captivě chybělo. I nadále zůstává výběr mezi pěti- a sedmimístným interiérem.

Diskuze (5)
Avatar - Jaros71
24. 2. 2013 23:32
Nový model
To chce nový model...!!
SUV po 8 letech patří do muzea! :no:
23. 2. 2013 20:59
Re: kam se poděli
To víš. Kdyby to byl článek o tolik zde nenáviděné škodovce už je zde minimálně 450 příspěvků. :-!
23. 2. 2013 20:58
Ještě že
Zmizly chromované rámečky světel. Laciný luxus z USA je k pláči.
22. 2. 2013 15:19
kam se poděli
všichni netoví "odborníci" na konstrukci aut? Článek je tu půl dne a ticho po pěšině... :-(