Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Corvette Z06 – žlutá raketa

redakce AUTO.CZ
Diskuze (82)
Moderní konstrukce, osm válců, sedm litrů objemu a výkon 505 koní. Americká sportovní klasika a supersport v testu auto.cz.

V druhém vydání Roadlook TV vás čeká opravdová lahůdka. Pěkně vypečená kreveta, tedy Korveta. Corvette patří mezi skutečné legendy mezi sportovní vozy. Tuto americkou klasiku jsme prohnali na letišti i v běžném provozu v nejostřejším provedení Z06. Vše se dozvíte ve videu, ale jen pro představu uvádíme, že sedmilitrový osmiválec Z06 ze sebe vymáčkne maximální výkon přes 500 koní.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (82)
Avatar - davy
27. 10. 2006 09:02
Re: super
Jeste mne tak napadlo, jaky lepsi superlativ nez zluta raketa tady u C06 vymyslite pro nadpis roadlooku se zlutou Ultimou ;-)
Avatar - davy
27. 10. 2006 08:41
super
Radku a auto.cz, fakt to vypada super! Jeste by bylo zajimave ji videt na mokru. Uz se teism na na roadlook s GT3RS a Ultimou GTR:-)
15. 9. 2006 20:31
AMERIKA
No, dva a půl miliónu volnejch momentálně nemám, zato mám volný dvě a půl minuty... a ty za to stály :yes: Špičková práce :yes: P.S. Jestli se hoši, budete ukazovat častěji, tak prognózuju brzkej zánik tohoto dokonalýho pánskýho klubu... a mezi smajlíky budete muset přidat srdíčko... fanynky se valí... ;-) BRAVO :yes: P.P.S. Velmi jistá kára... má podobnou barvu jako nedávno zde prezentovanej Civic Type-R... ta podobnost ovšem končí u té barvy...