Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Faux-pas prezidentské limuzíny v Římě: Bush nedojel

Miro Mihalik
Diskuze (30)
Stát se mu to ve „spřáteleném“ blízkovýchodním státě, ulice by ho vytáhla ven možná i s pomocí otvíráků na konzervy a z nejmocnějšího muže planety by zůstalo jen vyprávění typu „jo, to byl ten, co dojel na porouchaný Cadillac“.

Většina z nás by se v případě poruchy obrátila na kamarády nebo asistenční službu, v klidu bychom si sedli v kavárně, případně s nervy na pochodu bychom kopali do kol. Jenže George W. Bush nemůže ani jedno. Když totiž nejde nastartovat šestitunová „Limousine ONE“, nastává poplach a rodák z Connecticutu může být rád, že si to ještě nerozházel s Cosa Nostrou.

Trapas se stal o víkendu v hlavním městě Itálie, když se americký prezident blížil se svým doprovodem (a že byl podle videa snad kilometrový) k ambasádě Spojených států. Cadillac DTSse postavil na hlavu a rozhodl se zaparkovat mimo vyznačené místo. Když se ani po několikanásobném pokusu nepovedlo zprovoznit motor, Bush nakonec vystoupil z vozu a prošel bránou ambasády pěšky. Jak je pro něj příznačné, těžkou hlavu si z toho nedělal a podle svědků se choval rozjařeně. A že se se vším počítá, o tom svědčí i způsob jeho odchodu – odvezla ho záložní „Limousine TWO“.

Miro Mihalik
Diskuze (30)
Avatar - Pekelná Micinka
13. 6. 2007 22:02
Re: Americkej verk
Usáma v Bentley >:-[] >:-[] >:-[] :yes: :yes:
Avatar - Pekelná Micinka
13. 6. 2007 16:03
Re: podobné jako ferrari
Jo viděl. Na fotkách z druhý světový. >:-[] >:-[]
Avatar - Pekelná Micinka
13. 6. 2007 16:02
Re: Americkej verk
>:-[] >:-[]
Avatar - Pekelná Micinka
13. 6. 2007 13:55
Re: podobné jako ferrari
O tom nepochybuj. ;-) Víš jakou by měl GTI radost? >:D
13. 6. 2007 13:34
toči toči a nič
toči toči a nič >:D >:D >:D (ach tá škodoradosť)