Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Fiat 124 Spider propaguje playmate Eugena Washington

Aleš Dragoun
Diskuze (7)
Fiat před startem prodeje modelu 124 Spider nenechává nic náhodě a propaguje jej, jak se dá. Také v USA používá známý marketingový nástroj, kdy svoje auta nabídne známým osobnostem.

Herečka a modelka Eugena Washington byla poslední ženou, která se objevila v pánském časopise Playboy nahá. Playmate loňského prosince získala stejný titul i pro celý letošní rok. Od té doby slavný magazín od fotografií odhalených dam upustil, zřejmě natrvalo. V souvislosti s tituly nechyběly ani patřičné ceny. Jedenatřicetiletá tmavá kráska původem z Columbie v Jižní Karolíně získala 100 tisíc dolarů a nový Fiat 124 Spider. Ovšem nikoli zadarmo, jak by se mohlo na první pohled zdát, nýbrž s dvouletou nájemní smlouvou.

Americká pobočka Fiatu, respektive koncernu FCA se samozřejmě neopomíná pochlubit, marketing je marketing. Spojení ženskosti s automobily, natožpak se sporťáky fungovalo jaksi vždycky, byť možná někomu může připadat prvoplánové. Bílé italské dvojče Mazdy MX-5 ND s kalifornskou poznávací značkou PMOY 16 je ve výbavě Lusso, která za mořem mimochodem zahrnuje vyhřívaná kožená sedadla, doplňky z klavírního laku a sedmipalcový infotainment. Její americký ceník začíná na 27.495 dolarech (654.500 korunách).

124 Spider se sice vyrábí v Japonsku, ale je poháněn vlastními motory Fiatu, od nejnovější MX-5 se liší i designem – a upřímně, je hezčí. Zámořskou specifikaci sice pohání stejný motor jako v případě té evropské, tedy přeplňovaný čtyřválec 1.4 MultiAir Turbo, ale nabízí 118 kW a 249 N.m místo 103 kW a 240 newtonmetrů. Standardem je šestistupňová přímo řazená převodovka, automat se stejným počtem rychlostí stojí 1.350 dolarů (32.100 Kč).

Eugena Washington se vrátí na stránky červnového amerického vydání Playboye. A to nejen na obálku, ale i dovnitř, na celkem deset stran. Autorem nové kolekce snímků je módní fotograf Jason Lee Parry. Mladá dáma má za sebou bohatou kariéru, kromě módních přehlídek účinkuje také v reklamách a zahrála si i videoklipech různých interpretů od Leony Lewis po Craiga Davida. A vůbec, žena je přece zajímavá tím, co skrývá, nikoli tím, co odhaluje, ne?

Aleš Dragoun
Diskuze (7)
15. 5. 2016 12:17
Re: Bravo, Fiat!
Hmm, podívej se na google.
Ano je černoška, tady na těch fotkách mi přijde taky nic moc a k tomu poměrně velká na to auto (dělají to ty nevhodný šaty), ale na jiných fotkách je to prostě pěkná baba, černoška nečernoška... ;-)
Avatar - DRBNUTY
15. 5. 2016 11:30
Re: Bravo, Fiat!
Este aj Eugena je zbouchnuta >:D
15. 5. 2016 09:31
Re: Bravo, Fiat!
Co dnes prebouchany neni
Avatar - Mojito (s Feferonkou)(RSKa)
Re: Bravo, Fiat!
100 lidí,100 chutí, mě se Fiat na fotkách nelíbí, je to přebouchaná MX5 :'-(
Avatar - IbizaFR
14. 5. 2016 19:37
Re: Bravo, Fiat!
na druhou stranu má jí taky >:D