Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ford Mondeo Shooting Brake? Ve světě počítačů je možné všechno.

Jan Mička
Diskuze (8)
Jak by vypadal nový Ford Mondeo, kdyby se vyráběl v provedení Shooting Brake? Naprosto fantasticky!

Nová generace Fordu Mondeo se již nějaký ten pátek nabízí také na českém trhu a v tomto týdnu si dokonce odnesla páté místo v anketě Auto roku 2015 v České republice. Vůz u nás pořídíte v provedení liftback i kombi, s ohledem na atraktivitu provedení Shooting Brake si však s touto myšlenkou začal pohrávat také grafik X-Tomi.

Z našeho pohledu velmi povedená úprava oficiálních fotek Fordu těží z linie střechy a zádi automobilů Mercedes-Benz. Ve světě jedniček a nul se na praktičnost hledět nemusí, proto si šikovný grafik nelámal hlavu s párem zadních dveří a rovnou je ze svého projektu vyloučil.

Z fotografií není příliš poznat, zda si X-Tomi pohrál také s rozvorem náprav, za redakci Auto.cz však dáváme palec nahoru. Je to sice silně nepravděpodobné, ale pokud na tento nápad přistoupil také sám Ford, s radostí bychom jej podpořili.

Jan Mička
Diskuze (8)
26. 1. 2015 19:26
Re: Jako dodávka dobré .
Navíc umí Laguna zatáčet i zadní kola. A upřímně - kdo z vás už tohleto má. Teď vyskočí nějaký hrdý majitel (krásné) Prelude ... protože současné Porsche 911 s takovým podvozkem tady asi nikdo nemá :-!
Avatar - Atlis
25. 1. 2015 19:44
Re: Jako dodávka dobré .
O RLY. Mustang je dôvod, prečo Ford nemusí robiť nič na spôsob Laguny Coupe.
Avatar - AUDIRS6
25. 1. 2015 18:32
Theova Q6...
...vyzera ale o dost lepsie ;-)
len skoda, ze neurobil trosku rychlejsie klesajucu liniu strechy tak, aby to miesto na konci zadneho skla mohlo byt uz defakto v horizontalnej rovine. Plus samozrejme - vysuvny spojlerik po vzore napr.A7 a spol., je dobre riesenie. Co sa mu ale fakt podarilo, je podla mna predok - evidentne nizsi ( aspon opticky ) nez na sucasnej - novo predstavenej Q7 :yes:
[odkaz]
...niekedy mam take nutkanie polozit si otazku, preco ten chlap nerobi dizajn Audi pre fabriku...? Aj jeho vizia TT sportback bola krajsia nez vysledny koncept od Audi - tam jeho linia klesala rychlejsie a zachovala pekny baculaty zadocek TT originalu... :-)
Avatar - Ozzman
25. 1. 2015 18:05
Re: Jako dodávka dobré .
Mustang je něco jiného...
Avatar - Atlis
25. 1. 2015 16:47
Re: Jako dodávka dobré .
... Mustang