Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Frankfurtský autosalon: Den druhý

Jan Mička
Diskuze (1)
Druhý den letošního ročníku frankfurtského autosalonu pomalu končí. I dnes jsme připravili galerii toho nejzajímavějšího, co bylo na stáncích k vidění.

Dnešní autosalonová galerie čítá 133 fotografií, které by rozhodně neměly ujít vaší pozornosti. Rušno bylo na stánku Porsche, kde si svou oficiální premiéru odbývá supersportovní hybrid 918 Spyder. Ani Italové však nezůstávají pozadu. Ferrari se vrátilo k rýsovacím prknům a vyrobilo model 458 Speciale. Nová verze má přes 605 koní!

Jen o těchto vozech však 65. ročník IAA není. Přehlédnout byste neměli nový Nissan X-Trail, facelift Renaultu Mégane, omlazenou Škodu Yeti či Dacii Duster. Třešničkou na dortu jsou fotografie stánku Audi, kde se představily dva drsné koncepty s pohonem všech kol.

Frankfurtský autosalon bude pokračovat až do 14.září. Výstaviště je pro návštěvníky otevřeno od devíti hodin ráno do sedmi hodin večer.


Jan Mička
Diskuze (1)
Avatar - Pekelná Micinka
12. 9. 2013 01:38
Frank furt jede!
To je dojmů... No co k tomu říct, ten čumák Volva je skvělej, Initiale má zajímavý kola s tou geometrickou konstrukcí, interiér S-Coupé je krásnej a Lexus NX to je zabiják.