Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Garáž Karlose Vémoly, Vaculík v passatu i pick-up do zásuvky: To je dnešní Svět motorů na Nova Action!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (6)

Nenechte si ujít dnešní epizodu televizního Světa motorů! Michal Dokoupil vyzkouší  elektrický Ford F-150 Lightning a Martin Vaculík proklepne žádaný Passat B8. Navíc se podíváme na československou drezínu a s Karlosem Vémolou projedeme jeho Chevrolet Corvette.

Dnes ve 20:30 na Nova Action. A na Voyo

Jako každou středu večer můžete i dnes počítat s novým dílem televizního Světa motorů. Odvysílá ho stanice Nova Action ve 20:30. Všechny odvysílané díly jsou i na Voyo

Michal Dokoupil a Ford F-150 Lightning

Nejprodávanější pick-up plné americké velikosti přijíždí jako čistě elektrický. Byli jsme skeptičtí, ale náš specialista na moderní technologie Michal Dokoupil objevil tolik vychytávek a výhod, že teď vidíme první elektrický pick-up jinak. Dva kufry a zrychlení z 0 na 100 za 4,5 vteřiny? Dříve říše snů, teď realita.

Martin Vaculík a Passat B8

Nekupujte auto, dokud ho neproklepne Martin Vaculík. Dnes žádaný Passat B8, již 10 let stará ojetina a Martin ho vezme na rozbitou venkovskou silnici. Nebude chybět zásadní tip na tu správnou motorizaci a převodovku s přesností na měsíce výroby. A jaké má vlastně Volkswagen Passat výhody proti Superbu?

Československá drezína z auta

Tohle je bizár, ale krásný. Inspektorská drezína z kulatých 60. let, která sloužila další dvě dekády. Základem je FSO Warszawa 224 a při rozjezdu hrabe. Není divu, že tahle testovací jízda Martina Karlíka vyvolává šibalské úsměvy.

Garáž Karlose Vémoly

Z Mustangu bez střechy, přes Mercedes třídy G s výkonem 800 koní a zakázkový chopper až k nové corvettě. A do toho šelmy jako domácí mazlíčci. Kolik to vše stálo přepočteno na zápasy? Zjistíme u Karlose Vémoly v garáži.

Jak rychle, ale správně umýt auto

Většina lidí si na autě už nic neudělá, při složitosti nových aut se ani není čemu divit. Co by měl ale umět každý je auto alespoň rychle a dobře umýt. Kartáčové myčce se rovnou vyhneme, protože máme lak rádi. Petr Slováček s profesionálem naučí mytí tlakovou myčkou, lidově wapkou. Rychle, efektivně a šetrně.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (6)
Avatar - Stejsn
16. 11. 2023 20:46
Re: Reklamy
Propagovaný produkt, ne reklamovaný.
15. 11. 2023 22:56
Tak s ten Vémola
To už si připadám jako někde v Blesku s tím Vémolou - jdete nějak do háje s obsahem. Minule Vaculík ustřižen a začal další pořad. :no:
15. 11. 2023 21:54
Reklamy
Chtěl jsem shlédnout část "Vaculíka v Passatu"... Na mobilu.. 15 minut proklikavani reklam, přesměrování na další reklamy, kdyz už jsem myslel že se to rozjede... omylem klik na reklamu a vše odznovu. Nepodařilo se. Část jsem nevidel, ale vím jedno, za ty nervy to nestojí a na auto.cz už se nevrátím. Nadávky a nasr...ty si nechám v sobě. Dopr. tenhle web je na mobilu hrůza, něco jako akční hra s reflexy na zavírání reklam. Mimochodem nevybavují si jediný reklamovany produkt z těch desítek shlednutych reklam...