Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Dnešní TV Svět motorů: Tatra 603, elektromobil z Nošovic i limuzína z Německa

redakce AUTO.CZ
Diskuze (1)

Dnes večer na Nova Action nebo Voyo nezapomeňte sledovat 10. díl 2. série TV Světa motorů. Michal Dokoupil otestuje Hyundai Kona Electric, Vláďa Kadera prozkoumá Audi A8 a Martin Vaculík nás vezme zpět do doby Tatry 603. Také se dozvíte vše o novele zákona o silničním provozu v poradně Petra Slováčka.

Dnes ve 20:30 na Nova Action. A na Voyo

Jako každou středu večer můžete i dnes počítat s novým dílem TV Světa motorů. Desátý díl druhé série odvysílá stanice Nova Action už dnes, 8. listopadu, ve 20:30. Všechny odvysílané díly jsou i na Voyo

Michal Dokoupil a Hyundai Kona Electric

Michal Dokoupil je specialistou na elektromobily, takže jeho testy jsou v dnešní době hodnotným materiálem. Ještě k tomu, když půjde o nový Hyundai Kona Electric, možná to nejlepší elektrické auto do milionu korun. Startuje dokonce na částce 899.990 Kč, takže ještě zbude na dodatečnou výbavu. Jenže pak už je na dostřel třeba BMW iX1. Zjistíme, zda jsou rozdíly mezi obyčejnými a prémiovými značkami smazávány.

Audi A8: Stačí ještě?

Audi A8 je na trhu o něco déle než němečtí rivalové. A také si zachovalo konzervativnější design zevnitř i zvenku. Vadí to ale? Vláďa Kadera se podívá na to, jestli starší skutečně znamená horší.

Závodník a závodní Kawasaki Ninja

Kamil Holán je ve světě silničních motorek světovou třídou. A stejně tak i dnešní stroj. Ninja ZX-10R je šílená už v sérii, tahle Kamilova je ale vytuněná do posledního šroubku. Rychlejší kombinaci jezdce a motorky u nás jen tak neuvidíte.

Martin Vaculík a Tatra 603

Martin Vaculík a Tatra 603. Může to být ještě lepší? Těžko! Stále majestátní papalášský kočár s chraplající vzduchem chlazenou V8. Vezmeme vás do doby, kdy se na silnicích jezdilo v klidu a pomaleji, zatímco se děti válely na platu nad osmiválcem.

Petr Slováček a novela zákona

Novelu zákona o silničním provozu lze označit za menší tornádo. Za držení mobilu za jízdy je pokuta až 10 tisíc, řízení automobilu bude možné už od 17 let a tak dále. Jasně a názorně vás změnami provede Petr Slováček.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (1)
9. 11. 2023 09:42
Tak jsem se včera díval
Tak jsem se včera díval na Svět motorů, Vaculík odjížděl na benzínku a pak to najednou skončilo a začalo rovnou dalším pořadem. To se jim teda zase něco povedlo :-) Profíci.