Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Devatenáct minut plných automobilové show: Ken Block řádí v desátém pokračování Gymkhany

Stanislav Kolman
Diskuze (0)
Kena Blocka a jeho dnes už kultovní show Gymkhana asi netřeba představovat. Krátce před koncem roku jsme se dočkali jejího desátého pokračování.

Video se připravuje ...

Je to hodně symbolické. Deset dílů série Gymkhana od sebe totiž dělí rovných deset let. První díl s názvem Gymkhana: Practice totiž spatřil světlo světa v roce 2008 a dnes už je z automobilové show doslova kultovní záležitost.

Postupem let posbíraly jednotlivé díly i desítky milionů zhlédnutí a Gymkhanu dokonce najdete i v Česko-Slovenské filmové databázi. Desáté pokračování je venku jen pár hodin a už má na svém kontě přes milion zhlédnutí.

Hlavním hrdinou je opět Ken Block, spoluzakladatel značky DC Shoes a závodník rallye, který za svou kariéru zkusil nejrůznější stroje. V novém pokračování vlastní série jich vystřídal hned několik: Ford Fiesta WRC, slavný upravený Mustang s pohonem všech kol a výkonem 1400 koní či rallycrossový Focus.

Někteří fanoušci sérii sice vyčítají, že už není, co bývala. Tak či tak je to stále pořádná porce automobilové show. Ta nejnovější trvá 19 minut, tak už se ničím nezdržujte a pusťte se do sledování!

Stanislav Kolman
Diskuze (0)