Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Jeli jsme Rally Agropa! Koukněte na záznam naší jízdy (aktualizováno)

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Z naší účasti na Rally Agropa jsme si pro vás připravili opravdovou lahůdku, živý stream. Záznam z první rychlostní zkoušky již vyšel, v průběhu dne se však můžete těšit i na další přenosy.

V minulých dnech jsme vás informovali o tom, že letos vyrážíme na Rally Agropa, kterou absolvujeme přímo za volantem závodního speciálu. Dnes naše chvíle konečně nastala. Martin Machala oblékl závodní overal a spolu se sličnou navigátorkou Karolínou Jugasovou usedl do Opelu Adam Cup. Naši jízdu díky streamu navíc můžete sledovat přímo živě!

První vůz vyrazil na start v Horažďovicích v sobotu v 8:30, Martin ale závodí se startovním číslem 105, a tak jeho čas přišel až v 10:31, kdy odstartoval do první rychlostní zkoušky. Záznam z ní vyšel. To však není všechno! V průběhu dne pro vás máme připraveny i streamy z dalších rychlostních zkoušek.

A jestliže jste naše dřívější streamy zmeškali, můžete se při čekání na další zabavit jejich záznamy. Takhle vypadala Martinova (a Karolínina) jízda na erzetě Nehodív – Strážovice:

Video se připravuje ...

Jízdu na dalších rychlostních zkouškách kamera zachytila takto:

Video se připravuje ...

Video se připravuje ...

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)