Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Kupte si maskáčovou Ladu Niva. Automobilka rozšiřuje její nabídku

David Bureš
Diskuze (29)
Pokud byste si nemohli v běžné nabídce Lady 4x4, u nás známější jako Niva, vybrat barvu, zvolit můžete i jedno exkluzivní zbarvení.

Lada 4x4, dříve prodávaná jako Niva, je tu s námi už od roku 1977 a přestože se čas od času hovoří o možném blížícím se příchodu nástupce, současné provedení na trhu stále zůstává. A automobilka se neustále snaží udržovat poptávku. A tak třeba rozšiřuje nabídku maskáčového zbarvení.

Pokud si totiž nevyberete ve standardní paletě barev, můžete si offroad 4x4 objednat i v „armádním“ zbarvení kombinující tři odstíny ve stylu vojenských maskáčů. Dosud Lada tuto kombinaci nabízela výhradně pro výroční model 40 Anniversary, který loni slavil čtyři desetiletí od zahájení produkce tohoto dnes už legendárního vozidla. Nově je však dostupné také pro verzi Luxe s třídveřovou karoserií.

Příplatek za vojenské zbarvení činí 29.000 rublů, což je v přepočtu asi 9.900 korun. Třídveřové auto ve verzi Luxe tak v této barevné kombinaci přijde na 534.900 rublů (cca 183.000 Kč), respektive 556.900 rublů (190.000 Kč), když si ho objednáte i s klimatizací.

Vojenské zbarvení pro 4x4 až do loňska nabízeli pouze prodejci nebo úpravci, sama automobilka jej poskytuje od loňského roku. Tovární maskáčovou kombinaci umožnilo loňské přesunutí výroby třídveřové verze 4x4 na novou montážní linku, na níž se pracuje podle standardů Aliance Renault-Nissan. Díky tomu mohla být rozšířena nabídka laků pro tento model, a to včetně těch metalických.

Kamufláž je v lakovně nanášená následujícím způsobem: Nejprve je vůz nalakován černou barvou, aby byl následně doplněn o dva odlišné odstíny zelené, nanášené pomocí nepravidelné šablony, která vytvoří vzor vojenské kamufláže.

David Bureš
Diskuze (29)
13. 4. 2018 01:03
Re: Kupte si Ladu Niva,
Spáry by nevadily, ale kdyby pozinkovali plechy a přidali do nabídky nějaký normálnější motor a dali tam chloupek lépe popřehýbaný plast tedy palubku, hned by to působilo jinak a bylo prodejné. Defender i Géčko mají také jiné motory + vnitřek. Zbytek by dejme tomu mohlo +- zůstat.
12. 4. 2018 21:15
Re: Vesta a Vesta SW Cross
Kesáš nesmylsly, reklama na Tipo na různých webových stránkách i v tisku je naopak v posledních měsících docela silná. V TV už ale Tipo bohužel dávno nepropagují, asi je to moc drahé... :-O
Avatar - Beefcake
12. 4. 2018 17:31
Re: Nová Niva
Tak to klobuk dolu, 3 mesiace za nami a dve auta uz predane :-)
U nas tie auta sem-tam vidim.
12. 4. 2018 15:07
Re: Vesta a Vesta SW Cross
No ja neviem, zrovna hladám niečo podobné ako druhé auto, teda ale sedan.
Tipo je spolufavorit, ale keď som dorovnal výbavu, metalízu k Veste, bol o 3000eur drahší a to so slabším motorom 1,4 proti Veste s 1,6
Fiat má ešte aj klučky a zrkadlá vo farbe za príplatok. A to lákali na 11000eur, len až potom zistíš, že je to totálny holovoz, ktorý nikto aj tak neobjedná.

Nemám nič proti Fiatu, mal som dva a spokojnosť, ale v tejto lowend triede 3tisíc rozdiel je ozaj dosť.

Avatar - Barrichello
12. 4. 2018 14:28
Re: Nová Niva
Aby tě to dostalo ještě víc, tak letos už se prodaly další dvě a třetí je ve Vyškově skladem. Tj sme u Vesty na na čísle 6 ks, někdo tvrdí že i 7.
K tomu 2 Xray, asi 7-10X Granta a asi 4 Kaliny II.

Na slovensku sou ta čísla ještě úplně jinde a v Německu a Madarsku ještě o další level jinde...