Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Lincoln MKC a MKZ Black Label: Vy jezdíte, my se staráme

Tomáš Dusil
Diskuze (5)
Značka Lincoln, spadající do skupiny Fordu, představila svůj program Black Label zaměřený na náročné zákazníky.

V rámci programu Black Label nejde jenom o bohatou výbavu a výraznou individualizaci zmíněných modelů, nýbrž i celou řadu dalších výhod, spojených právě s „Black Label“. V zásadě něco podobného plánuje v Evropě Ford pod značkou Vignale. Koncept existuje již od minulého podzimu, nicméně do praxe zatím uvedený nebyl.

Pokud si v USA koupí zákazník některý z modelů Black Label, získá například prodlouženou záruku na vůz v délce až čtyř let, maximálně ale do proběhu 50.000 mil (80.000 km). Garance se navíc bude vztahovat i na pravidelný servis, což znamená, že třeba výměna brzdového obložení, jakkoliv se tento díl běžně na záruku nemění, bude hrazena výrobcem.

Další službou je zapůjčení náhradního vozu zdarma po dobu servisu. Pokud si navíc necháte automobil opravit v servisu do vzdálenosti 30 mil (48 km) od kteréhokoliv vámi zvoleného místa (bydliště, kancelář), nemusíte s ním do servisu ani jezdit. Přijede pověřený člověk, vůz vyzvedne, nechá vám náhradní vůz a po opravě jej zase vrátí zpět a převezme od vás zapůjčené auto. Vůz bude vrácen vždy umytý a vyčištěný. Vlastnictví Black Labelu ale přinese také jiné výhody, třeba ve vybraných restauracích napříč celými Spojenými státy.

Co se týče samotných vozů, tak ty budou nabízeny ve čtyřech variantách výbavy: Indulgence, Center Stage, Modern Heritage a Oasis. Samozřejmostí má být čalounění jakostní kůží v kombinaci s alcantarou.

Program se rozběhne příští měsíc, přičemž na začátek bude Black Label nabízet 32 zástupců značky v šesti státech USA. Příplatek za tento program činí 5995 amerických dolarů, tedy zhruba 120.000 korun.

Tomáš Dusil
Diskuze (5)
Avatar - Barrichello
19. 11. 2014 20:02
Re: Black Label?
člověk má mít všeobecný rozhled, nee
19. 11. 2014 16:41
Re: Black Label?
Ja něznáju, ty něznáješ...pozor na skloňování ;-) . Co nepiju, nepotřebuju znát :-)
Avatar - Barrichello
19. 11. 2014 15:20
Re: Black Label?
Ani Jeníka Chodce Black Label nenajet? Nu vot molodec, ty malo znajet, učit se, učit se a všo vědot >:D >:D
19. 11. 2014 15:12
Black Label?
Neznám!!!

Jooo, White label...to je jiný kafe ;-)
Avatar - Barrichello
19. 11. 2014 13:54
Dobrý krok
toto by mohlo zaujmout pár amíků z high society. Jestli jejich počet bude dostatečný je ve hvězdách, ale chtělo by to trošku změnit design některých modelů nebo je nahradit jinými.