Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Máte Suzuki? V největším lyžařském středisku ČR teď zaparkujete přímo u lanovky

redakce AUTO.CZ
Diskuze (12)
Co všechno lze vytěžit ze spolupráce automobilky a lyžařského střediska? Partnerství značky Suzuki a Skiareálu Klínovec vám to ukáže.

Automobilka Suzuki a krušnohorský Skiareál Klínovec, mimochodem největší lyžařské středisko u nás, spolupracují již několik let a snaží se, aby z toho měl profit i koncový zákazník. A poslední výsledek tohoto partnerství potěší především vášnivé lyžaře.

Ve Skiareálu Klínovec totiž najdeme dvě parkoviště vyhrazená pouze pro majitele vozů značky Suzuki. Obě plochy se nachází v bezprostřední blízkosti lanovek Jáchymovská a Neklid. Parkování je samozřejmě zdarma a je úplně jedno, jestli přijedete novým S-Crossem, nebo třeba třicet let starou Vitarou.

Parkoviště bezpečně poznáte díky ceduli s logem Suzuki a nápisem reservé. Spolupráce se řídí heslem „Přijel jsi lyžovat, ne hledat parkovací místo“, což jsou v přeplněných skiareálech bohužel časté strasti motoristů.

A proč byste pro letošní lyžovačku měli zvážit právě Skiareál Klínovec? Před letošní sezonou prošel zásadním vylepšením, nalezneme tu propojení se sousedním areálem Neklid novými sjezdovkami, plocha tratí se zvětšila o 76 % a celková délka sjezdovek je 31,5 kilometru. Jedná se tak o největší lyžařský komplex s přímým propojením sjezdovkami na našem území.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (12)

Doporučujeme

Avatar - Beefcake
10. 2. 2019 23:11
Re: Super
No lenze si zabudol povedat, ze si chcel, aby sa tykala verejneho pozemku pred tvojim pozemkom. Toto zakon ale riesi, ak niekto zablokuje vjazd, mozes na to postvat pomahacov.
10. 2. 2019 22:33
Re: Super
Jó, ten tlustej děda se vyzná. >:D
Avatar - WinDiesel
10. 2. 2019 20:23
Re: Super
už jsem byl v Osvětimanech u Mynáře, prej to zařídí … (vyzná se, takových značek tam pár taky má aby mu tam nelezli novináři)
Avatar - WinDiesel
10. 2. 2019 20:22
Re: Super
jo ta moje značka byla na soukromém pozemku a stejně nám to pomáhači a chrániči přikázali sundat, takže asi tak, zákon zafúkal >:-[]
Avatar - Uživatel_5340709
10. 2. 2019 16:18
Re: Super
Běž si stěžovat k vlekařovi.................. :-) :-!