Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Na Autoshow se představí 20 českých automobilových premiér

redakce AUTO.CZ
Diskuze (1)
Více než 40 automobilových značek a dvě desítky českých výstavních premiér se ode dneška do neděle představí na holešovickém výstavišti v rámci 19. ročníku výstavy Autoshow Praha. Uvedla to pořádající společnost Incheba.

Evropskou výstavní premiéru na Autoshow bude mít Toyota Land Cruiser v provedení 6x6, poprvé v Česku se pak představí například SUV Maserati - Levante, Ferrari 488 GTC4Lusso, Renault Mégane Grandtour, Toyota C-HR, Suzuki S-Cross, Cadillac ATS Coupe nebo Corvette C7 Z06 Convertible.

Návštěvníci budou mít možnost zblízka vidět vzácný supersport Maserati MC 12, jehož cena se pohybuje kolem 54 milionů korun. Tuzemský výrobce roadsterů Kaipan by pak měl ukázat vůz určený pro řidiče od 15 let.

Zatímco Průmyslový palác bude věnován výhradně osobním automobilům, které představí dealeři za podpory dovozců, venkovní plocha bude určena na prezentaci užitkových vozů a k testovacím jízdám s několika desítkami aut včetně offroadového parkuru. V Křižíkových pavilonech se představí dodavatelé příslušenství a služeb souvisejících s pořízením a provozem automobilů.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (1)
22. 9. 2016 20:18
Perla Autoshow
... je Fiat 124 Spider. Dnes jsem se byl mrknout a tenhle autak me chytil za srdce. Z cenove dostupnych vozu je pro me na Autoshow jasnou jednickou :yes: Zajimave je, ze se o tomhle Fiatu nikde nepise, ze se jedna o ceskou premieru prave tady na Autoshow.