Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Na Motosalonu se v Brně představí 120 firem

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Na největší motocyklové výstavě ve střední Evropě, Motosalonu, který začíná 8. března na brněnském výstavišti, se představí 120 firem, což je o deset procent víc než loni, řekla ČTK Dita Brančíková z Veletrhů Brno. Počet vystavovaných značek překročí 300.

Motosalon poprvé obsadí dva sousedící pavilony P a F, navíc pavilon Z poskytne prostor pro doprovodný program, kterým budou kaskadérské jízdy.

Účast již potvrdila kompletní japonská čtyřka Honda, Yamaha, Suzuki a Kawasaki, americké značky Harley-Davidson, Indian a německé BMW Motorrad, britský Triumph nebo italští výrobci Ducati, Aprilia, Vespa, Piaggio, MV Augusta a Moto Guzzi.

"Nebudou chybět ani KTM nebo Husqvarna, také F.B Mondial, Kentoya a SYM a sekci čtyřkolek zaplní stroje značek ATV, Can-Am, BRP, Arctic Cat, Access Motor, LINHAI nebo TGB," uvedla Brančíková.

Nově se na veletrhu představí například rakouská značka KSR, z Itálie TM Racing a SWM moto, vidět bude i BETA. Na své si přijdou i fanoušci ekologické jízdy. Na několika stáncích budou k vidění elektro skútry.

Poslední ročníky Motosalonu se v sudých letech odehrávají v Brně a v lichých letech bývají v Praze.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)