Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

20 nejživějších diskuzí na auto.cz v roce 2010

Ondřej Láník
Diskuze (95)
Kde to letos na auto.cz nejvíce diskuzně vřelo?

Jen málo článků na auto.cz končí s počtem příspěvků menším než 10. Pak jsou zde ale ožehavá témata, která vás zajímají a dokáží vyprovokovat k několika stovkám reakcí. Ta nejživější si dnes připomeneme.

Rekapitulaci debat na auto.cz dobře shrnuje prvních 5 diskuzí v pořadí za celý rok. Zárukou příspěvkové hojnosti jsou články týkající se značek Škoda, VW, Alfa Romeo, nebo obecněji německých resp. italských značek.

Ani popularita francouzského Renaultu a příbuzné rumunské Dacie se letos nezmenšila, i když ji zajišťovaly jiné modely než v minulých letech.

Diskuzní souboje na českém internetu bývají nelítostné a někdy i neslušné. Diskuze na auto.cz však považujeme za ty spíše kultivovanější. Přesto vás prosíme: Važte slova, i když se v diskuzi schováváte za nicky a přezdívky. Bude se nám všem na auto.cz žít lépe.

Ondřej Láník
Diskuze (95)
27. 12. 2010 19:56
Re: DISKUZNÍ GARÁŽ
Já jsem jiný... výjmečný >:D
Avatar - white label
27. 12. 2010 19:52
Re: DISKUZNÍ GARÁŽ
Pokud ti osobně vadí zmínka souvislosti mezi "kvalitou" auta a jeho majitele, tak se jí také sám vyhýbej, jinak ti to těžko někdo může věřit...
Všichni jsme stejní, až na tebe?
27. 12. 2010 19:42
Re: HLAVNE TEN BLB GTI...
Nejlepší je, že největší zoufalec se v textu vždycky najde a přitom autor vět nemá ani tušení, že existuješ.
Avatar - Blue Sun
27. 12. 2010 16:11
Re: DISKUZNÍ GARÁŽ
Jsi stejný jako Deception, vidíte jen to, co chcete. Napsal jsem něco jiného a vy si to oba vykládáte po svém. Co čekat... :no:
Avatar - white label
27. 12. 2010 15:26
Re: DISKUZNÍ GARÁŽ
No nelíbí se ti tvrzení, že v prémiových autech jezdí jen prémioví lidé, ale sám tvrdíš spíš pravý opak. Doslova ale neplatí ani tvůj jednostrannější "pohled"...