Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nevyšlo to na Valentýna? Sbalte řidičku Nissanu

Michal Fokt
Diskuze (8)
Vyšli jste na svátek zamilovaných naprázdno? Zkuste štěstí u řidičů a řidiček vozů japonské automobilky.

Den svatého Valentýna už na nás útočí nejen z výkladních skříní květinářství a obchodů s čokoládou a spodním prádlem, ale přidávají se také automobilky. Nissan teď má pro nás silný argument, proč se stát řidičem Nissanu. Nebo se o řidiče Nissanů zajímat. Na pomoc si bere dokonce univerzitu v Cambridge.

O co kráčí? Výzkum Psychometrics Centre při Cambridge University měl za úkol zjistit, jací jsou řidiči jednotlivých značek. Možná vás to překvapí, ale nejlépe z něj vyšli lidé, sedlající značku Nissan. Tedy nejlépe v případě, že hledáte nějakou tu přátelskou a věrnou přítulku. Britští výzkumníci našli pro tuto sortu lidí tolik superlativů, že je otázkou, jestli na ostatní komunity ještě vůbec něco zbylo.

Nissaňáci prý působí ze všech řidičů jako jedni z nejmilejších a jsou nejšlechetnější, nejvěrnější a nejpřátelštější. Více než na sebe myslí na druhé a hodně jim leží na ekonomickém zabezpečení a sociální spravedlnost. A stejným způsobem působí i na své okolí. To je vnímá jako dobrosrdečné, velkorysé, důvěryhodné, soucitné a přátelské. A naopak řidiči Nissanů vnímají lidi ve svém okolí jako upřímné, slušné.

Už chybí jen záběr na vycházející slunce, rozkvetlou louku, motýlky a duhu. Ba co víc, u Nissanu prý těmto studiím dokonce věří a přizpůsobují jim nejen svá auta, ale i související služby. Každopádně je to pro nás ostatní velmi pozitivní - Nissanu se v Evropě v posledních letech daří, milých lidí tedy bude přibývat a bude tím pádem větší možnost výběru při seznamování.

Michal Fokt
Diskuze (8)
25. 8. 2022 19:20
valentýn
Tyjo, docela zajímavý průzkum. Toto by mě asi nikdy nenapadlo. No, každopádně já na Valentýna určitě na ocet nezůstal. Naopak se ženou jsme si ho letos užili opravdu skvěle. Konečně jsme oba měli volno, tak jsme si řekli, že společně zkusíme něco nového - erotické masáže v https://www.mataharisalon.cz/cs Nevěděl jsem moc, co od toho čekat a bylo to vážně super. :)
16. 2. 2016 17:48
Re: No nevím...
Naprostý souhlas ;-)
15. 2. 2016 19:23
Re: No nevím...
Micra CC? To byl jeden z nejzoufalejších malých coupé cabrioletů vše dob! >:D >:D Neuvěřitelně hnusný a navíc s měkkou kastlí! :-) :no:
Avatar - 3_diamanty
15. 2. 2016 18:38
Re: No nevím...
na balenie bab by mohla byt dobra primera GT... ale skoda ze je to auto uz pouha minulost.... nissanu jednoznacne chybaju v eu take tie "klasicke vozy" ... ako poriadny hatch a nejake to solidne kombi... aj poriadna stredna trieda... lebo ked odratas pocty kaskajov tak je nissan v eu v podstate sotva polovicny

na balenie by asi mohla byt sikovna aj micra CC.. ale opat je to uz pouha minulost... inak suhlas.. predosla micra mala vacsie kuzlo ako ta sucasna
15. 2. 2016 17:04
No nevím...
No nevím, současná Micra mladé "přítulky" v Evropě oslovuje mnohem méně než starší generace tohoto vozu, Juke kupují spíš arogantní městští hejsci, vysoký Pulsar již usedlejší chlápci a "kaškaj" (jsem líný hledat, jak to to šílené jméno správně píše) cílí hlavně na maminy s dětmi. GT-R zase sedlají většinou zazobaní starší pánové, kteří si jeho koupí řeší nějaký mindrák. Pole na balení nezadaných roštěnek se mi proto u Nissanu zdá být minimální... ;-\