Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nový Smart ForTwo: v Paříži ještě ne

Libor Zezulka
Diskuze (3)
Jedno je jisté. Nový Smart ForTwo se v Paříži ještě neukáže. Touhu největších zvědavců se automobilka rozhodla ukojit alespoň dvěma skicami.

Smart nebude na Pařížském autosalonu nijak hýřit. Nemá na to prostředky a momentálně ani postavení. Smart se pokusí návštěvníkům pařížské autoshow připomenout, že nabízí ekonomický a ekologický způsob přepravy, zabere polovinu místa co běžný automobil a značně ulehčí svému majiteli pohyb v přeplněném velkoměstě a především parkování.

Smart vedle sebe před pařížským výstavištěm postaví 15 vozítek, z čehož 14 bude oděno v zářivém bílém oblečku a jeden ve vyzývavé červené (speciální edice Smart Red). Očekávaný nový model ForTwo se v Paříži ještě neobjeví. Smart slibuje premiéru ještě tento rok, ale na klidnějším místě, mimo rušné výstaviště.

Marketingová kampaň na klíčový a v nejbližších letech také jediný model značky však startuje už nyní. Smart za prvé zveřejnil první skici nového modelu a za druhé nechal z písku postavit podobiznu nové generace ForTwo, kterou si mohli prohlédnout diváci německého mistrovství v Beach volejbalu.

Libor Zezulka
Diskuze (3)
25. 9. 2006 20:04
a za tretie :-)
A za tretie im unikli snimky detailov auta :-) : [odkaz]