Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Parkovací videoseriál (4. díl): Ještě kousek, ještě kousek...

David Bureš
Diskuze (4)
Řidič tomto videu ukazuje, jak se nemá pracovat s plynem a spojkou.

Zaparkovat u okraje obrubníku někteří řidiči neumí, ten následující byl od obrubníku přesně tak daleko, jak má být, následně ale přišla nečekaná chyba a zastavil až tam, kde vůbec nechtěl.

Řidič stříbrného Seatu Cordoba kombi první generace si vyhlédnul volné parkovací místo a opatrně do něj najížděl, aby na milimetr přesně zastavil. Místo toho, ale aby začal skutečně stát, jel vůz dál.

Španělské kombi se tak rozjelo proti zdi, o tu se odrazilo, dokonce ještě zrychlilo, až se konečně zastavilo o opodál stojící další automobily.

Následně se k místu seběhlo několik diváků, aby zjistili, co se vlastně stalo. Jestliže si řidič tajně přál, aby se na celou situaci nepřišlo, mohl už pár vteřin po nehodě zoufat, že se tak nestalo.

Díky nedávné svolávací akci Toyoty však má nešťastný řidič inspiraci, kde hledat chybu. Za celým problémem totiž mohl být fakt, že pedál plynu zablokovala podlahová krytina.

David Bureš
Diskuze (4)
Avatar - positivemind
16. 7. 2011 22:39
Re: Jo
Tak tak... v podzemkách je to v podstatě nutnost. Ale znám lidi, kteří z právě uvedených důvodů parkují přes 4. Nechtějí ty astony lakovat každý týden
Avatar - R32
16. 7. 2011 20:11
Re: Jo
Pokiaľ máš dvojdverko tak ti nič iné ani neostáva...
Avatar - EricCartman
16. 7. 2011 14:28
Re: Jo
Přes 4 místa jsem ještě nikdy neparkoval, ale přiznám se, že občas to dám přes 2. Dnešní parkovací místa jsou totiž čím dál menší a auta čím dál větší. Na některých parkovištích když chci zaparkovat jen přes jedno místo, tak mi nezbývá jiná možnost než vystoupit střešním oknem. Děkuji, nechci. V takovém případě parkuju přes 2 místa. Nehledě na to, že už mám auto pěkně oťukané od "ohleduplných" lidí parkujících vedle.
Avatar - saldy
16. 7. 2011 14:15
Jo
Parkování to je boj [odkaz]