Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Porsche 911 Turbo S Exclusive Series: Limitka není jen zlatá

Michal Fokt
Diskuze (0)
Porsche poskytlo více fotografií nejnovějšího produktu divize Exclusive Manufaktur, tak se s námi pojďte pokochat.

Porsche Exclusive Manufaktur na oslavu svého založení, respektive přejmenování, připravilo pětisetkusovou edici vypiplaného 911 Turbo S, o níž jsme vás informovali před dvěma týdny, ale s fotografiemi to luxusní divize stuttgartské sportovní značky moc nepřeháněla, nyní však přichází s rozšířenou fotogalerií, kterou si nemůžeme nechat pro sebe.

To podstatné jsme sice už viděli, ale pouze v provedení s lakem Golden Yellow Metallic, nyní přibyly též snímky exemplářů v bílé a šedé, taktéž opatřených kontrastními černými rychlými pruhy. Stejná zůstávají i zlatá dvacetipalcová kola. Připomeňme si ještě, že 3,8litrový přeplňovaný šestiválcový boxer je naladěn na výkon 607 koní (446 kW), což je o 27 koní více, než má standardní Turbo S.

Standardem jsou keramické brzdy, řízení kol zadní nápravy, Porsche Dynamic Chassis Control, paket Sport Chrono a Porsche Active Suspension Management. Vůz také dostal karbonové prahy a nasávací otvory zadní kapoty, vzhled karoserie vylepšují díly z nového paketu Turbo Aerokit. Interiér je vyveden také ve zlato-černé kombinaci kůže, nití a karbonu.

Majitelé mohou, ale nemusí přikoupit ještě titanové hodinky s karbonem a titankarbidovou povrchovou úpravou od Porsche Design, ale ruku na srdce - bez nich by to prostě nebylo ono, což platí také o sadě zavazadel...

Michal Fokt
Diskuze (0)