Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Posily pro tokijskou policii: Nissany 370Z Nismo

Michal Fokt
Diskuze (0)
Účastníci tajných závodů teď budou mít v Tokiu zase o něco krušnější život, policie doplnila flotilu o tři ostré Nissany 370Z Nismo.

Automobilka Nissan předala tokijské městské policii tři parádní sportovní auta - kupé 370Z Nismo, každé s výkonem 350 koní. Asi Carlos Ghosn nechce platit pokuty za rychlost. :) Vozy jsou ve standardní tovární specifikaci, navíc mají pouze majáky na střeše a LED diody v náraznících, přibyla také dvoubarevná kombinace laku, loga policejního oddělení na bocích a pod efektní špičkou na přídi vystřídal logo automobilky policejní odznak.

Nemůže být pochyb o tom, že auta vypadají opravdu cool. Policejní flotila v Dubaji to sice není, ale Zetka s atmosférickou tři-sedmičkou určitě neurazí. Nemyslete si ale, že má policie auta na honičky s účastníky tajných závodů, mají svou přítomností plnit v první řadě roli preventivní a výchovnou a to i přesto, že je naprostá většina japonské populace extrémně disciplinovaná.

Dále budou mít 370Z Nismo za úkol poutat pozornost v kampaních na téma bezpečnosti dopravy a na propagačních akcích policejního oddělení. Myslíte, že řidiči odolají pokušení si trošku "škrábnout"?

Michal Fokt
Diskuze (0)