Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Renault Trucks pod značkou eXchange nabízí renovované náhradní díly

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
Společnost Renault Trucks vyzdvihuje přednosti renovovaných dílů, nabízených pod značkou eXchange. Tyto komponenty splňují stejné technické nároky jako díly nové a zároveň mají menší dopad na životní prostředí.

Společnost Renault Trucks věnuje velkou pozornost svým použitým vozidlům i dílům. V případě vozidel jsou prováděny renovace a přestavby v oddělení s označením Used Truck Factory, zatímco díly jsou nabízeny pod značkou eXchange.

Renovované díly eXchange splňují stejné technické nároky jako díly nové, čímž je zaručena dokonalá provozuschopnost vozidla. Pro zajištění provozuschopnosti vozidel je v síti Renault Trucks k dispozici více než 2000 typů renovovaných dílů.

Náklady za pořízení renovovaného dílu značky eXchange jsou průměrně o 20 až 50 % nižší, přičemž jeho charakteristiky jsou shodné s novým dílem. Výkonnost vozidla a provozní náklady zůstávají na optimální úrovni.

Společnost Renault Trucks poskytuje v celé své síti na všechny díly eXchange mezinárodní záruku jeden rok bez omezení počtu ujetých kilometrů. V rámci České republiky poskytuje Renault Trucks záruku dva roky, což ovšem platí pouze v případě montáže dílů v autorizované servisní síti Renault Trucks.

Proces renovace a výměny dílu snižuje dopad na životní prostředí o 60 % v porovnání

s novým dílem. Všechny díly jsou před renovací tříděny a kontrolovány.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
31. 12. 2022 13:53
Díly
Kamion sice nemám, ale věřím tomu, že spousta lidí provozujících například autodopravu toto ocení. Sám totiž moc dobře vím, jak těžké je občas sehnat nějaké díly. Také už jsem se s tím setkal a v některých případech bych byl rád i za takový repas. Na druhou stranu taky záleží kde se díváte. Já jsem teď naposledy například zkoušel shánět nějaké díly přes https://www.intercars.cz/jsem-motorista/ a s těmi jsem měl velmi dobrou zkušenost.