Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Renault Trucks prodlužuje záruku na své náhradní díly

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Společnost Renault Trucks prodlužuje záruku na své náhradní díly montované v autorizovaných servisech na dva roky.

Společnost Renault Trucks zdůrazňuje, že je pro ni oblast poprodejních služeb klíčová, protože je na ní závislý úspěch jejích klientů a dodává, že v roce 2017 jí vzrostl obrat v prodeji náhradních dílů o 2,6 %.

Pro další zkvalitnění poprodejních služeb zavádí francouzský výrobce užitkových vozidel prodloužení záruky na své náhradní díly montované v autorizovaných servisech na dva roky.

Tato prodloužená záruka bez omezení počtu ujetých kilometrů se vztahuje na originální náhradní díly Renault Trucks a na díly z nabídky eXchange (renovované náhradní díly). Záruka je platná ve všech evropských zemích a ve všech autorizovaných servisech Renault Trucks.

V rámci prodloužené záruky budou poškozené náhradní díly zdarma vyměněny autorizovaným servisem Renault Trucks. Záruka pokrývá také náklady za práci a asistenční služby.

Originální díly Renault Trucks a díly z nabídky eXchange mají zajistit optimální výkon vozidla a umožnit pečlivé řízení nákladů na údržbu. Jsou navrženy a homologovány podle nejpřísnějších norem z hlediska bezpečnosti, spolehlivosti a vlivu na životní prostředí.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)

Doporučujeme